Fotbal intern

La Dinamo restanţele sunt în funcţie de salariu! “Greii” lotului care câştigă cel mai mult au cea mai mare întârziere. EXCLUSIV

02.01.2020 | 23:36
La Dinamo restantele sunt in functie de salariu Greii lotului care castiga cel mai mult au cea mai mare intarziere EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

La Dinamo sărbătorile nu au fost foarte liniştite după înfrângerile suferite în luna decembrie care au minimizat şansele la play-off. “Câinii” iernează pe locul 9 în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 cu 7 puncte de recuperat până la ultimul loc de play-off cu patru etape rămase în sezonul regulat. Sărbătorile au venit pentru jucători şi cu restanţe salariale, iar FANATIK a aflat că jucătorii cu cea mai mare leafă au cel mai mult de suferit. 

La Dinamo restanţele sunt în funcţie de salariu! “Greii”, cei mai afectaţi

Ionuţ Negoiţă a mai plătit la începutul lunii decembrie o parte din restanţe, astfel încât întârzierile salariale nu sunt foarte mari la Dinamo, însă ele diferă în funcţie de salariile pe care le obţin jucătorii. Jucătorii cu salarii mici au o întârziere de doar 7-10 zile, în timp ce “greii” care încasează cei mai mulţi bani au restanţe de până la o lună şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Deşi conducerea le-a promis jucătorilor că până în Sărbători vor fi cu banii la zi, acest lucru nu s-a întâmplat, poate şi din cauza faptului că echipa a pierdut ultimele trei meciuri din Casa Pariurilor Liga 1 şi obiectivul de calificare în play-off este departe.

Cele mai mari salarii de la Dinamo le au: Dan Nistor (13.000 de euro), Filip Mrzljak (13.000 de euro), Diego Fabbrini (10.000 de euro), Ante Puljic (10.000 de euro), iar în cazul acestor jucători restanţele la salariu sunt şi cele mai mari, de aproximativ o lună şi jumătate.

ADVERTISEMENT

Jucătorii cu salarii mici au doar 7-10 zile restanţă la salariu

Jucătorii cu salarii mai mici, 2000 – 4000 de euro lunar, au şi cea mai mică întârziere, de aproximativ o săptămână. Printre jucătorii cu salarii mici se numără: Ioan Filip (4000 de euro), Robert Moldoveanu (3000 de euro), Laurenţiu Corbu (3000 de euro), Ricardo Grigore (2500 de euro) sau Denis Ciobotariu (2500 de euro).

Pauza de iarnă se anunţă una destul de agitată la Dinamo. Ionuţ Negoiţă vrea să mai uşureze bugetul destul de consistent de salarii de aproximativ 180.000 de euro pe lună şi mai mulţi jucători sunt pe lista neagră, aşa cum FANATIK a anunţat: este vorba de: Mihai Popescu, Linas Klimavicius, Gabriel Moura, Andrei Sin şi Brito.

ADVERTISEMENT

Negoiţă vrea să mai “aerisească” bugetul de salarii încărcat, jucătorii de pe “lista neagră” nu vor să plece fără despăgubiri

Însă, din informaţiile noastre unii dintre jucători de pe lista neagră nu sunt de acord să plece de la Dinamo fără despăgubiri şi au de partea lor contractele, care expiră în vara anului 2021 sau chiar 2022, aşa că va fi interesant de văzut cum vor gestiona oficialii echipei această situaţie.

Managerul general de la Dinamo, Florin Prunea, a declarat că încearcă să grăbească plata restanţelor: „Cred că ne-am făcut şi mulţi duşmani, pentru că nu mi se pare corect ca antrenorii şi jucătorii să fie neplătiţi. Nu avem ce face. Nu e o situaţie gravă, dar bineînţeles că nu e nici plăcută pentru nimeni”, a spus Prunea în finalul anului trecut.

ADVERTISEMENT

“Despre plecări… E normal. Ne vom despărţi de unii jucători, vom aduce şi alţi fotbalişti, dar mai multe vom cunoaşte după reunire”, Florin Prunea 

  • 13.000 de euro câştigă Dan Nistor, cel mai bine plătit dinamovist
  • 7 zile este cea mai scurtă perioadă de restanţă de la Dinamo 

 

ADVERTISEMENT