Life

La Familia a lansat melodia-manifest “Terorist”. Versurile vor produce multe controverse

04.05.2021 | 19:07
La Familia a lansat melodiamanifest Terorist Versurile vor produce multe controverse
La Familia a lansat melodia-manifest "Terorist". Versurile vor produce multe controverse. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

La Familia, trupa formată din Sișu și Puya, a lansat o melodie – manifest. Versurile piesei „Terorist” vor produce multe controverse prin prisma mesajului puternic pe care cei doi artiști vor să-l transmită milioanelor de români. 

Melodia a ajuns pe platforma de Youtube în urmă cu câteva ore, cântăreții transmițând prin intermediul ei un mesaj pro-familie și pro-biserică. În plus, cei doi artiști militează pentru patriotism, după cum se poate auzi chiar din versurile lor.

ADVERTISEMENT

Sișu și Puya au revenit în această formulă și sunt puși pe fapte noi: au de gând să scoată un nou album împreună, primul pas fiind chiar piesa „Terorist”, cântată împreună cu Oana Marinescu, care a adunat până la ora actuală peste 25.400 de vizualizări.

La Familia revine cu o piesă nouă. Manifestul artiștilor nu va fi pe placul tuturor

Puya și Tudor Sișu se numără printre puținii rapperi care militează pentru Referendumul pentru Familie, lucru despre care vorbesc fără niciun fel de perdea în noua lor piesă intitulată „Terorist”.

ADVERTISEMENT

Ei aduc în discuție și nivelul la care a ajuns societatea românească, prin prisma sistemului educațional și nu numai. Cei doi membri „La Familia” avertizează încă de la început că piesa este „un statement, nu e entertaiment”.

Mai mult decât atât, Sișu și Puya sunt conștienți că melodia nu este în concordanță cu piesele care ajung de ceva vreme în trending-ul românesc pentru că reușește să ridice câteva probleme reale ale societății noastre.

ADVERTISEMENT

„Ce nasol e în România / Ce bine e afară / Ștefan cel Mare a fost un (…), / Mihai Viteazul nu a fost așa viteaz / Nu te închina, ești vechi, / Problema e că o minciună spusă de 1.000 de ori nu poate deveni un adevăr. 

Președintele compară dragostea de țară / Cu o prostie mare care trebuie să dispară / Familia nu-i cool, îi place pe dos / Cine o susține e fundamentalist religios.

ADVERTISEMENT

Prima lecție de istorie la școală / Ar trebui să fie lecția de mândrie națională”, sunt versurile cântate de Puya.

„Rap-ul deranjează, nu coafează. E părerea oamenilor simpli de pe stradă, fie că le place sau NU, LA FAMILIA are ceva de zis, iar voi toți care ați fost alături de noi încă din prima zi, nu vă temeți! Niciodată nu am fost 100% acceptați sau plăcuți. 

Cine încearcă să îi mulțumească pe toți, nu mulțumește pe nimeni. Iar noi suntem aici să respectăm valorile în care NOI și VOI credem… la restu… le urăm succes. Dumnezeu să ne ajute pe toți”, este mesajul care apare la începutul piesei.

Cântărețul nu se oprește aici și este gata să scoată și mai multe piese. Puya a transmis că „Terorist” este prima de pe noul album, lansând recent și primul podcast din seria Puya DopCast. Filmările au loc în grădina de la Casa Puymici, primul său invitat fiind nimeni altul decât Sișu.

ADVERTISEMENT
Tags: