Sport

Adrian Mititelu l-a desființat pe angajatul care a semnat documentul decisiv în scandalul de la Sf. Gheorghe: „Nu cred că există așa idioți la noi în club”. Update

Adrian Mititelu l-a pus la zid pe Cătălin Rizan, ofițerul de securitate de la FC U Craiova, care a semnat documentul decisiv în scandalul de rasism și xenofobie.
31.01.2023 | 22:17
Adrian Mititelu la desfiintat pe angajatul care a semnat documentul decisiv in scandalul de la Sf Gheorghe Nu cred ca exista asa idioti la noi in club Update
Adrian Mititelu confirmă dezvăluirile de la Fanatik SuperLiga: „O să pierdem procesul cu Sepsi! Nu știam, am aflat abia acum”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT
31-01-2023
20:29

Adrian Mititelu l-a desființat pe Cătălin Rizan: „Nu cred că există așa idioți la noi în club”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Laszlo Dioszegi a precizat că are la îndemână un act care să ateste că echipa finanțată de Adrian Mititelu și-a luat răspunderea de a-i primi pe ultrași olteni la meciul Sepsi – FC U Craiova 1948. 

După ce a numit-o pe Sepsi principala vinovată, Adrian Mititelu și-a schimbat radical decizia și a trecut la atac la adresa lui Cătălin Rizan. Ofițerul de securitate de la FC U Craiova 1948 este cel care a semnat actul decisiv în scandalul de rasism și xenofobie care a dus la întreruperea meciului din SuperLiga. 

Finanțatorul oltenilor a avut un discurs dur la adresa angajatului, dezvăluind că acesta a fost păcălit de un oficial de la Sepsi. „Situația este extrem de dificilă. Pentru mine a fost o adevărată lovitură, am luat una în bărbie de nu m-am văzut. Colaboratorii mei și-au bătut joc de mine, au dat dovadă de o slăbiciune și o naivitate ieșită din comun.

Acea hârtie are valoare juridică! S-a produs această păcăleală chiar în timpul acelei pauze. A venit un băiețaș la el în acea pauză de 10 minute. Păcăleala a fost ceva de genul: ‘Te rog eu, semnează-mi și mie aici că am o problemă cu scaunele, să nu rupă scaunele!’.

El a semnat ca primarul, a semnat chiar omul cu atribuții de securitate în cadrul clubului, el răspunde de aceste departament de securitate. El se afla acolo ca să vadă meciul, nu era în timpul serviciului.

El lucrează doar când echipa e acasă sau în puținele cazuri când ne asumăm deplasarea suporterilor. El e tot persoana care a semnat acele adrese, că nu vom avea suporteri. A trimis și către Jandarmerie, dar și către Sepsi. 

Cam toți știau și le-a fost frică să-mi spună. M-au pus într-o situație de tot rahatul. El anunțase în club. Le-a zis: “Mă puseră ăia să semnez o hârtie!’. El a spus inițial că s-a semnat exact când a început meciul. E prea mare prostie pe capul unor colaboratori. Nu cred că există așa idioți la noi în club”, a declarat Adrian Mititelu, la Orange Sport

Adrian Mititelu s-a repoziționat la 180 de grade după dezvăluirile exclusive ale lui Laszlo Dioszegi de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Patronul lui Sepsi a mărturisit că are o hârtie semnată de FC U Craiova 1948, prin care oltenii și-au luat angajamentul că vor prelua grupul de ultrași din Bănie la meciul de la Sf. Gheorghe.

Adrian Mititelu a fost trădat! Patronul lui FC U Craiova 1948 a confirmat dezvăluirile lui Laszlo Dioszegi de la Fanatik SuperLiga: „Sepsi o să aibă câștig de cauză”

Adrian Mititelu a arătat cu degetul spre Sepsi pentru scandalul de xenofobie de la Sf. Gheorghe, dar a făcut pasul în spate după ce războiul dintre FC U Craiova și covăsneni a fost tranșat la Fanatik SuperLiga. Patronul alb-albaștrilor a recunoscut că nu știa de documentul la care a făcut referire Dioszegi și că se simte trădat de unul dintre oamenii săi.

ADVERTISEMENT

„Veste proastă! Din păcate situația se schimbă radical! SEPSI OSK o sa aibă câștig de cauză, vom pierde procesul!

Din păcate ignoranța și naivitatea de care a dat dovadă un angajat al clubului ( contrar instrucțiunilor primite) prin semnătura pusă înainte de începerea jocului, pe un document emis de SEPSI, aparent banal, ne duce în postura de club care și a asumat accesul suporterilor.

ADVERTISEMENT

Țin să precizez ca am aflat de existența acestui document de abia astăzi!”, a scris Adrian Mititelu, pe Facebook, confirmând astfel dezvăluirile de la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ce a spus patronul lui Sepsi

Meciul dintre Sepsi și FC U Craiova 1948 a fost oprit definitiv în minutul 26 de „centralul” Andrei Chivulete, după scandările xenofobe ale suporterilor olteni care au făcut deplasarea la Sf. Gheorghe.

ADVERTISEMENT

„Avem și o hârtie de care ieri mi-am adus aminte că cel care se ocupă de siguranța galeriei noastre s-a întâlnit cu cei de la Craiova și cei de la Craiova au semnat pentru preluarea peluzei în stare excelentă.

Dacă știau că nu vin spectatori de ce semnează un act? Era un act că peluza e în stare bună și după meci să semneze dacă erau incidente”, a declarat Laszlo Dioszegi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că numele omului la care face referire Adrian Mititelu este Cătălin Rizan, ofițerul de securitate al celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT