Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

“La Farul se poate face ceva mare și pe plan internațional!”. Colapsul FCSB în lupta pentru titlu cu Farul, analizat în direct la Fanatik SuperLiga: “Becali uită un lucru”. Video exclusiv

La FANATIK SUPERLIGA s-a analizat victoria Farului cu FCSB și titlul câștigat de Gică Hagi. Ce au spus Vivi Răchită, Adi Ilie și Robert Niță.
22.05.2023 | 14:42
La Farul se poate face ceva mare si pe plan international Colapsul FCSB in lupta pentru titlu cu Farul analizat in direct la Fanatik SuperLiga Becali uita un lucru Video exclusiv
La Farul se poate face ceva mare și pe plan internațional!. Colapsul FCSB în lupta pentru titlu cu Farul, analizat în direct la Fanatik SuperLiga Becali uită un lucru. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Titlul câștigat de Farul, după 3-2 cu FCSB, a fost subiectul principal de discuție la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Valeriu Răchită, Adi Ilie și Robert Niță au analizat diferențele dintre cele două echipe care s-au bătut la titlu până în această etapă din SuperLiga.

Vivi Răchită, despre victoria Farului și titlul câștigat de Gigi Becali în fața FCSB: “Un club sănătos din toate punctele de vedere”

“Farul a câștigat pentru că au un club sănătos din toate punctele de vedere. Vedeam ce a spus Hagi după meci că el face jucătorul să se simtă mai bun, să se simtă cel mai bun. Adică are un vestiar. În schimb, în partea cealaltă, patronul face jucătorii să se simtă ultimii oameni. Iese la televizor, îi distruge.

ADVERTISEMENT

Nu poți să creezi un vestiar care să te ducă spre performanță. Mă uit la Băluță, un jucător care nu jucase două-trei sezoane a devenit unul dintre cei mai buni jucători ai României la ora actuală. Și îl văd titular la echipa națională. Din Alibec la fel, din Larie.

Foarte mulți jucători care erau jos din punct de vedere al dorinței de a juca fotbal la nivel înalt și Hagi le-a spus ‘bă, voi sunteți cei mai buni’. Nu știu ce echipă din România putea să revină de la 2-0. Aștept o reacție din partea comunității dobrogene, Consiliul Județean, Consiliul Local, oameni de afaceri, firme.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită, convins că la Farul se naște un proiect de succes și în Europa: “Aștept reacția comunității dobrogene. Să vină lângă Hagi!”

Să vină lângă Hagi. S-a dat drumul la acel proiect de stadion, se va crea o emulație. Se poate face la Farul ceva mare și pe plan internațional. Știm exact cine conduce la FCSB, jucătorii simt. Decizia de a juca sau nu o are Palatul. Nu este ceva normal. Gigi uită că cea mai mare bogăție a unui club sunt suporterii.

Și sunt foarte mulți, în toate sondajele FCSB iese pe primul loc. Și nu are grijă de acești suporteri. Tu ai mai văzut o echipă în fotbalul mare care să conducă 2-1 la pauză în meci decisiv și să facă două schimbări? Și Tavi Popescu chiar jucase bine. Gigi Becali a pierdut titlul aseară!”, a explicat Valeriu Răchită la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Ilie este de acord cu Vivi Răchită și îl consideră pe Gigi Becali unul dintre responsabilii titlului pierdut de FCSB. De asemenea, îi oferă lui Gică Hagi meritele totale pentru câștigarea titlului în SuperLiga după un sezon de mare spectacol. Dar amintește și că FCSB a revenit puternic în partea a doua a sezonului.

Adrian Ilie, de acord că FCSB a pierdut titlul și din cauza lui Gigi Becali: “Putea să fie și 3-0, am impresia că tot îi băteau”

“Am văzut aseară o echipă cu jucători talentați, ai lui Steaua (n.r. – FCSB) care au început meciul foarte bine. Au dovedit plecând foarte în spate la începutul campionatului de toată lumea că au ajuns aici. Și îi felicit, să joace cu Farul o finală.

ADVERTISEMENT

Și în partea cealaltă un om care organizează fotbalul, face schimbări când trebuie, are o tactică și joacă la fel de la începutul campionatului, merge pe mâna lui. Putea să fie și 3-0 pentru Steaua (n.r. – FCSB) că am impresia că tot îi băteau. Nu mai contau schimbările pe care le-au făcut.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dominau jocul de o manieră foarte clară. La echipă nu este o organizare și un profesionalism cum l-a făcut Hagi în partea cealaltă. Schimbările slabe mi s-au părut. Nu îl scot pe Tavi, Tamm vorbești cu el, nu îl scoți doar pentru că are ‘galben’. E titlul ratat și al lui Gigi Becali”, a spus Adi Ilie la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Robert Niță a fost fanul Farului în meciul de titlu cu FCSB: “Pe undeva se face dreptate!”

Robert Niță se declară încântat că Farul a reușit să câștige titlul în SuperLiga și consideră că o eventuală victorie a FCSB ar fi fost o palmă pentru fotbalul românesc. “Pe undeva se face dreptate pentru tot ce s-a întâmplat de-a lungul acestui sezon la FCSB. Îmi doream să câștige fotbalul, normalitatea.

Era o lovitură pentru întreg fotbalul românesc să câștige campionatul o echipă condusă din sufragerie. Uitați-vă ce încredere are Hagi și când s-a apropiat FCSB. A zis și aici în emisiune că va câștiga cu FCSB”, a spus și Robert Niță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT