Fotbal intern

La fel ca Tamaș! Imagini halucinante: un fost jucător al Rapidului, beat la volan! A căzut din picioare după ce a suflat în etilotest. VIDEO

14.05.2019 | 16:40
La fel ca Tamas Imagini halucinante un fost jucator al Rapidului beat la volan A cazut din picioare dupa ce a suflat in etilotest VIDEO

Pe rețelele de socializare a circulat în ultimele zile imagini halucinante cu un fost jucător al echipei Rapid București prins beat la volan și care cade din picioare după ce suflă în etilotest. Informația a fost oferită de site-ul gazetanoua.ro, iar în videoclipul de pe Youtube se vede cum fostul fotablist cade lat chiar sub ochii polițistului care îi verifica alcoolemia.

Imagini halucinante cu un fost jucător al Rapidului prins beat la volan

Fostul jucător al Rapidului care a fost prins beat la volan și apare în imaginile halucinante este Andrei Crețu, în vârstă de 31 de ani. Fostul atacant a fost testat cu etilotestul pe autostrada București-Ploiești, iar după ce a suflat în dispozitiv s-a prăbușit la pământ, deși aparatul a arătat o valoare de doar 0,17 miligrame pe litru alcool în aerul expirat.

Fostul fotbalist, care acum se ocupă cu afaceri imobiliare, a rămas fără permis pentru 90 de zile. Abaterea lui Andrei Crețu nu constituie infracțiune, iar fostul atacant va mai primi și o amendă. Crețu a fost considerat o mare speranță a Rapidului, dar el nu a confirmat și nu a reușit niciodată să joace într-un meci oficial pentru prima echipă a giuleștenilor.

Andrei Crețu a căzit la pământ după ce a suflat în etilotest
Andrei Crețu a căzit la pământ după ce a suflat în etilotest

Andrei Crețu și-a încheiat cariera la 26 de ani

Andrei Crețu a mai evoluat în cariera sa la echipele Daco Getica București, Concordia Chiajna, ASA Târgu Mureș, ALRO Slatina, ACS Berceni și CSM Râmnicu Vâlcea, iar în 2014, la 26 de ani, a decis să pună capăt carierei de fotbalist. Fostul atacant din Giulești nu este primul fotbalist român care este prins la volan sub influența băuturilor alcoolice, ultimul caz fiind cel al lui Gabriel Tamaș în Israel.

Fostul fundaș al echipei naționale a României a condus beat și a depășit viteza legală pe o autostradă din Israel și a petrecut șapte zile în arestul poliției și alte trei săptămâni în arest la domiciliu. Marți, 14 mai, jucătorul de la Hapoel Haifa a primit sentința finală după aventura din Țara Sfântă și va trebui să efectueze muncă în folosul comunității și va avea permisul suspendat în Israel pentru patru ani.