Va fi sancţionat Ronaldo pentru gesturile din Eibar – Real. Ce decizie s-a luat

Iuliana Spirache   
in STIRI INTERNATIONALE
14/03/2018, 15:18
Va fi sancţionat Ronaldo pentru gesturile din Eibar – Real. Ce decizie s-a luat

Cristiano Ronaldo a primit o veste foarte bună în cursul zilei de miercuri, 14 martie. LaLiga a decis să nu denunţe gestul făcut de jucătorul echipei naţionale a Portugaliei pentru gestul făcut în meciul cu Eibar.

Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Eibar, sâmbătă, 10 martie, scor 1-2, prin golurile înscrise de Cristiano Ronaldo (34, 84), iar LaLiga a decis să treacă peste gesturile de dispreţ făcute de lusitan în faţa apărării lui Eibar, atunci când a reuşit să înscrie.

Cum a reacţionat Ronaldo

Portughezul a fost fluierat pe tot parcursul meciului, iar în momentul în care a înscris primul gol a pus degetul la ureche, sub forma unui dezacord, toate acestea pentru a-i agita pe suporterii lui Eibar. Deşi LaLiga a fost atenţionată, spaniolii au decis că nu există nicio dovadă a gesturilor lui Ronaldo.

Ştirea MOMENTULUI

Clasament WTA actualizat. Câte puncte are Simona Halep după finala de la Cincinnati

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×