Fotbal international

Sevilla – Villarreal 0-0 în etapa a 2-a din La Liga. Ath. Bilbao – Huesca şi Levante – Celta Vigo se joacă luni

26.08.2018 | 21:18
Sevilla  Villarreal 00 in etapa a 2a din La Liga Ath Bilbao  Huesca si Levante  Celta Vigo se joaca luni
ADVERTISEMENT

La Liga etapa 2 Live la TV. Vezi online Atl. Madrid – Vallecano şi Espanyol – Valencia. Runda secundă din campionatul spaniol debutează vineri, 24 august, de la ora 21:15 cu partida dintre Getafe şi Eibar. Cele două formaţii au pierdut în prima etaapă şi încearcă să obţină primele puncte în nou stagiune într-o partidă directă care va fi transmisă de Telekom Sport şi Digi Sport. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 01:15: Sevilla şi Villarreal au încheiat la egalitate, 0-0, partida de pe Ramon Sanchez Pijuan, iar Barcelona şi Real Madrid rămân singurele echipe cu maximum de puncte până în acest moment al etapei. Luni se vor disputa partidele Levante – Celta Vigo, de la ora 21:15 şi Athletic Bilbao – Huesca, de la ora 23:00.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ORA 00:30: Sevilla  şi Villarreal se află la egalitate, 0-0, după mai bine de o oră de joc.


UPDATE, ora 23:15: Start în partida Sevilla – Villarreal!


UPDATE 21.18 / Fluier final! Espanyol – Valencia 2-0.


UPDATE 26 august, ora 01.10 / Dembele a înscris golul victoriei catalanilor în Valladolid – Barcelona 0-1.

ADVERTISEMENT

UPDATE 23.06 / Golul marcat de Antoine Griezmann i-a adus victoria lui Atletico Madrid în fața celor de la Rayo Vallecano. Atletico – Rayo s-a terminat 1-0.


UPDATE 22.40 / Goool, Atletico! Antoine Griezmann deschide scorul în Atletico Madrid – Rayo Vallecano cu un șut din interiorul careului.

ADVERTISEMENT


UPDATE 22.20 / După primele 45 de minute de joc, Atletico Madrid și Rayo Vallecano se află la egalitate, scor 0-0. Deportivo Alaves și Betis au remizat, sâmbătă după-amiază, scor 0-0.


Getafe a avut o misiune aproape imposibilă în prima etapă şi a pierdut cu 2-0 partida disputată pe Santiago Bernabeu în faţa vice-campioanei Spaniei. Formaţia Los Blancos s-a impus datorită golurilor marcate de către Gareth Bale şi Dani Carvajal. Eibar a pierdut, surprinzător, primul meci din noul sezon în faţa celor de la Huesca, 2-1, pe teren propriu, într-un meci în care dubla lui Gallar a făcut diferenţa pentru echipa venită din Segunda Division.

ADVERTISEMENT

La Liga etapa 2 Live la TV. Vezi online Atl. Madrid – Vallecano şi Espanyol – Valencia

Program complet al meciurilor din La Liga în etapa a 2-a

Vineri, 24 august

Getafe – Eibar, ora 21:15

Leganes – Real Sociedad, ora 23:15

Sâmbătă, 25 august

Alaves – Betis, ora 19:15

Atl. Madrid – Rayo Vallecano, ora 21:15

Valladolid – Barcelona, 23:15

Duminică, 26 august

Espanyol – Valencia , ora 19:15

Girona – Real Madrid, ora 21:15

Sevilla – Villarreal, ora 23:15

Luni, 27 august

Levante – Celta Vigo, ora 21:15

Ath. Bilbao – Huesca, ora 23:00

Duelul dintre Atletico Madrid şi  Rayo Vallecano, programat sâmbătă, de la ora 21:15, este unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri din runda a 2-a din LaLiga. Formaţia antrenată de către Diego Simeone primeşte vizita mult mai slab cotatei rivale din oraş, într-un meci în care fanii de pe Wanda Metropolitana vor putea vedea Supercupa Europei cucerită în finala cu Atletico Madrid disputată la Tallin.

Etapa a 2-a din La Liga. Live stream cu toate fazele importante
Etapa a 2-a din La Liga. Live stream cu toate fazele importante

Atletico Madrid a remizat, 1-1, pe terenul celor de la Valencia în prima etapă din noua stagiune la capătul unui joc în care Angel Correa a deschis scorul în minutul 26, iar Rodrigo avea să reuşească egalarea în mintutul 56. Rayo a fost în schimb surclasată categoric de către Sevilla, 4-1, într-o partidă în care Embarba a marcat unicul gol pentru madrileni, iar Andre Silva cu un hattrick şi Franco Vazquez au înscris pentru andaluzi.

Espanyol – Valencia se joacă duminică, de la ora 19:15 în LaLiga, într-o partidă în care se întâlnesc două dintre cele şase echipe care au acumulat un punct în prima etapă. Catalanii au remizat, 1-1, pe terenul celor de la Celta Vigo la finalul unui joc în care Hermoso şi autogolul lui Lopez au modificat tabela de două ori. Valencia a avut parte de un joc dificil pe teren propriu, în faţa lui Atletico Madrid, dar cu toate astea a reuşit un egal, 1-1, în faţa lui Atletico Madrid.

Sevilla – Villarreal este un alt duel interesant din etapa a 2-a din LaLiga şi se va disputa sâmbătă duminică seară de la ora 23:15, concomitent cu partida dintre Girona şi Real Madrid. Villarreal a pierdut cu 2-1 partida cu Real Sociedad de pe teren propriu, în timp ce Sevilla ocupă prima poziţie după demonstraţia de forţă în faţa celor de la Rayo Vallecano.

ADVERTISEMENT