Fotbal international

La Liga live stream etapa 1: Vezi online Barcelona, Real Madrid, Valencia, Atletico

17.08.2018 | 18:15
La Liga live stream etapa 1 Vezi online Barcelona Real Madrid Valencia Atletico

Prima etapă din La Liga programează meciuri de vineri și până luni, iar partidele pot fi vizionate pe net, iar toate golurile și fazele importante vor fi și pe fanatik.ro. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Noul sezon din La Liga va avea startul vineri seară, de la ora 21:15 cu partida dintre Girona și nou promovata Real Valladolid. Tot vineri, două ore mai târziu, va juca și formația Betis Sevilla, unde este legitimat și fundașul român Alin Toșca. Trupa lui Quique Setien va primi vizita echipei Levante.

La Liga live stream la TV Online. Vezi etapa 1 din Spania pe Facebook

Din păcate, nicio televiziune din România nu a achiziționat drepturile de transmisie din La Liga, astfel că marile vedete din fotbalul spaniol nu vor putea fi văzute decât pe Facebook. Mediapro, compania spaniolă care deține drepturile globale, solicită 35 de milioane de euro pentru trei sezoane.

Fără îndoială, că cel mai interesant meci al primei runde din La Liga este cel dintre FC Valencia și Atletico Madrid, programat luni, de la ora 21:00. Două echipe care vor juca în acest sezon în Champions League și care au un moral excelent, mai ales madrilenii care vin după o victorie superbă în fața rivalilor de la Real Madrid în Supercupa Europei. Toate golurile și fazele importante ale primei etape se pot vedea și pe fanatik.ro.

Prima etapă din La Liga programează meciuri de vineri și până luni. Unde putem vedea partidele formațiilor Barcelona, Real Madrid, Valencia sau Atletico
Prima etapă din La Liga programează meciuri de vineri și până luni. Unde putem vedea partidele formațiilor Barcelona, Real Madrid, Valencia sau Atletico

La Liga etapa 1 – Program, rezultate și scoruri în Spania

O altă întâlnire interesantă din prima rundă este cea dintre Villarreal și Real Sociedad, care va avea loc sâmbătă seară. Ultimul meci al etapei va avea loc pe San Mames, acolo unde Athletic Bilbao, noua echipăp a lui Cristi Ganea, va primi vizita celor de la Leganes. Fanatik.ro te va ține informat pe toată perioada weekend-ului cu ce se întâmplă în etapa cu numărul 1 din La Liga, care se va desfășura după următorul program:

Vineri

Girona – Real Valladolid, ora 21:15

Betis Sevilla – Levante, ora 23:15

Sâmbătă

Celta Vigo – Espanyol Barcelona, ora 19:15

Villarreal – Real Sociedad, ora 21:15

FC Barcelona – Deportivo Alaves, ora 23:15

Duminică

Eibar – Recreativo Huesca, ora 19:15

Rayo Vallecano – FC Sevilla, ora 21:15

Real Madrid – Getafe, ora 23:15

Luni

FC Valencia – Atletico Madrid, ora 21:00

Athletic Bilbao – Leganes, ora 23:00.

Villarreal – Real Sociedad live online pe net, sâmbătă, ora 21:15

Deși a încheiat sezonul precedent doar pe locul 12, bascii sunt o echipă redutabilă și pot oricând produce surpriza pe Estadio de la Ceramica. Sociedad nu a mai câștigat pe terenul celor de la Villarreal din 2006. În ultimele șase partide disputate la Villarreal, gazdele au câștigat de patru ori, au remizat în alte două și au încasat doar patru goluri. O victorie a celor de la Villarreal are po cotă de 2,05, un egal 3,20, în timp ce un succes al oaspeților este cotat la 3,65.

Echipele probabile pentru acest meci sunt următoarele: Villarreal: Asenjo – Gazpar, Gonzalez, Ruiz, Costa – Fornals, Caseres, Layun – Cazorla – Ekambi, G. Moreno. Real Sociedad: Rulli – Zaldua, Llorente, H. Moreno, Hernandez – Merino, Illaramendi, Zubeldia – Oyarzabal, Jose, Pardo. Vezi aici meciul LIVE STREAM.

Valencia – Atletico Madrid live stream pe Facebook, luni, ora 21:00

Trupa lui Diego Simeone pleacă într-un mic avantaj în duelul de pe stadionul Mestalla, ultima înfrângere în faza ”liliecilor” datând din urmă cu aproximativ patru ani. Deși va fi lipsită de aportul campionului mondial Lucas Hernandez, Atletico este văzută ușor favorită și de bookmakeri, având o cotă la victorie de 2.60, față de 2,85 Valencia și 3,00 egalul.

Cei doi tehnicieni, Marcelino și Diego Simeone, vor folosi următoarele formule de echipă: FC Valencia: Neto – Piccini, Gabriel Paulista, Garay, Gaya – Soler, Kondogbia, Parejo, Wass – R. Moreno, Santi Mina. Atletico Madrid: Oblak – Juanfran, Gimenez, Godin, Filipe Luis – Koke, Rodrigo, Saul, Lemar – Griezmann, Diego Costa. Vezi aici meciul LIVE STREAM.