Fotbal international

La Liga vrea să creeze premiul ”Leo Messi” pentru cel mai bun jucător al sezonului! Video

30.10.2018 | 15:01
La Liga vrea să creeze premiul ”Leo Messi” pentru cel mai bun jucător al sezonului din campionatul spaniol

La Liga vrea să creeze premiul ”Leo Messi” pentru cel mai bun jucător al sezonului din campionatul spaniol. Acest anunț a fost făcut de Javier Tebas, președintele Ligii Profesioniste din Spania, în cadul unui interviu acordat la un post de televiziune.

”Trebuie să ne gândim la asta. Cred că Messi va fi cel mai bun jucător din toate timpurile, dacă nu este deja. Messi nu are limite, este întotdeauna la un nivel maxim, maxim, maxim. Ar fi o idee bună pentru a crea în viitor un trofeu al celui mai bun jucător al sezonului și care să poarte numele de Messi”, a declarat Javier Tebas, conform cotidianului catalan Sport.

Lionel Messi sărbătorește un gol marcat pentru FC Barcelona
Lionel Messi sărbătorește un gol marcat pentru FC Barcelona

La Liga vrea să creeze premiul ”Leo Messi” pentru cel mai bun jucător al sezonului

Propunerea de înființare a premiului ”Leo Messi” pentru cel mai bun jucător al sezonului urmează să fie studiată în următoarele săptămâni de conducătorii din La Liga. ”Dacă există un premiu pentru cel mai bun marcator ar trebui să fie, de asemenea, un premiu pentru cel mai bun jucător al sezonului. Un premiu Leo Messi este o idee foarte bună”, a mai afirmat Javier Tebes.

Lionel Messi, în vârstă de 31 de ani, a fost desemnat de șase ori cel mai bun jucător al sezonului în La Liga. Alături de FC Barcelona, el a câștigat de nouă ori titlu, de șase ori Cupa, de opt ori Supercupa Spaniei, de patru ori Champions League, de trei ori Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al cluburilor.

Starul argentinian este accidentat în acest moment, după ce și-a fracturat brațul drept în meciul cu FC Sevilla. El nu a putut evolua în El Clasico, meci pe care Barcelona l-a câștigat în fața rivalei Real Madrid cu scorul de 5-1. În urma acestui meci, Julen Lopetegui a fost dat afară de la campioana Europei, în locul său fiind numit interimar Santiago Solari.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri