Life

La mulți ani, Andra! Tatăl vedetei, dezvăluiri inedite de ziua artistei: „Noroc că eram eu acolo și i-am zis: Hop, până aici!”

Tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru, mesaj pentru fiica lui, cu ocazia aniversării! Îndrăgita artistă a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, astăzi, 23 august.
23.08.2022 | 09:49
La multi ani Andra Tatal vedetei dezvaluiri inedite de ziua artistei Noroc ca eram eu acolo si iam zis Hop pana aici
Andra împlinește 35 de ani. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru, i-a transmis un mesaj de felicitare artistei, cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 35 de ani. Cântăreața are o relație specială cu familia sa, dar mai ales cu tatăl care i-a fost alături ani buni în toată cariera sa.

Andra împlinește 35 de ani! Mesajul transmis de tatăl ei, Mihai Alexandru

Mihai Alexandru vorbește cu mare bucurie în glas despre copiii lui, pe care i-a crescut și educat cu multă grijă. Astăzi, 23 august, când Andra împlinește 35 de ani, tatăl artistei i-a transmis un mesaj scurt, prin intermediul FANATIK.RO. Un mesaj încărcat de multă dragoste și energie.

ADVERTISEMENT

„ÎI urez multă sănătate, fericire și tot ce-și dorește în viață. Și multă iubire de la tata. Și de la mama”, ne-a declarat Mihai Alexandru.

Tatăl Andrei Măruță, despre artistă: „Era tot timpul ambițioasă, ea să fie mai bună ca alții. A avut asta în sânge”

Andra Măruță și tatăl ei, Mihai Alexandru
Andra Măruță și tatăl ei, Mihai Alexandru, au o relație specială. Sursa foto: Instagram.com

 

Tatăl artistei și-a amintit cu plăcere de anii copilăriei Andrei, dar și câte amintiri au împreună. Majoritatea sunt de la spectacolele la care mergeau împreună.

ADVERTISEMENT

„Andra era un copil ascultător. Era și puțin rebelă. Era un copil curajos, în primul rând, pentru că de altfel a și reușit. Țin minte o scenă. Eram la noi, la Câmpia Turzii și se cânta în oraș… un spectacol. Ea era tot timpul ambițioasă, ea să fie mai bună ca alții. A avut asta în sânge.

Așa, la acest spectacol, a luat microfonul și a venit cu viteză, pe scenă, curajoasă, s-a dus până aproape de capătul scenei. Venea sigură pe ea, cu forță. Noroc că eram eu acolo și i-am zis “Hop! Până aici. E capătul scenei” (râde-n.r.). Andra n-avea emoții, era cu dorință de a arăta ce poate”, a declarat tatăl Andrei, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

„Andra era ca un fel de radio”. Ce piese fredona acasă?

Andra Măruță a iubit muzica din copilărie. Acasă, ea fredona piesele Monicăi Anghel – dezvăluie tatăl ei care își amintește cu bucurie și nostalgie de primii ani de viață ai artistei.

„Cânta și acasă. Era că un fel de radio (râde – n.r.). Îi spuneam “Cântă ceva la tata” și începea să cânte piesa Monicăi Anghel, “Tu, numai tu”. La noi în casă se studia Monica Anghel, un artist desăvârșit. Andra făcea inflexiuni”, ne-a mai spus tatăl Andrei Măruță.

ADVERTISEMENT

Mihai Alexandru mergea cu ea la multe spectacole din zona Câmpiei Turzii și nu numai. La unul dintre astfel de evenimente pentru copii, nu a reușit să o înscrie pentru că era “prea bună”.

Tatăl Andrei n-a putut să o înscrie la un spectacol de muzică, în copilărie

„La prima apariție a ei, la Câmpia Turzii, la un club unde era un spectacol pentru copii, n-am putut să o înscriu că era mult peste. A urcat pe scenă, a cântat o piesă de-a celebrei Whitney Houston, acompaniată la clape de fratele ei. Au cântat foarte bine.

De altfel, imaginile astea, de la acest spectacol despre care vă povestesc, le-a prezentat și când a avut primul ei spectacol de muzică ușoară la Sala Palatului”, a adăugat tatăl Andrei Măruță, Mihai Alexandru.

ADVERTISEMENT