La mulţi ani, Sorana Cîrstea! Cum a petrecut de ziua ei numărul 34 WTA

Claudia Mîţoi    Eduard Popa   
in Galerie foto
07/04/2018, 09:51
La mulţi ani, Sorana Cîrstea! Cum a petrecut de ziua ei numărul 34 WTA GALERIE FOTO

Chiar dacă e născută pe 7 aprilie, din pricina sărbătorilor pascale care se petrec în sânul familiei Sorana Cîrstea a preferat să îşi serbeze ziua de naştere în avans. Astfel, aflată la Bucureşti, Sorana şi-a început ziua la meciul de handbal câştigat de fetele de la CSM în compania celor de la Metz, scor 34-21. Cîrstea a celebrat pe contul oficial de instagram victoria fetelor lui Per Johannson.

Loading the player…

Petrecerea a început în adevăratul sens al cuvântului în noaptea de vineri spre sâmbătă la Loft, unul dintre cele mai selecte cluburi din Capitală. Sorana a îmbrăcat o ţinută lejeră, dar elegantă (vezi galerie foto), a închiriat o masă pentru prieteni şi la miezul nopţii a făcut cinste cu şampanie cu artificii şi a primit un tort de fructe.

Loading the player…

Sorana împlineşte 28 de ani

Astăzi Sorana Cîrstea ajunge la 28 de ani, vârsta până la care a strâns 4,5 milioane de dolari din premii în turneele WTA. Cea mai bună performanţă a Soranei rămâne sfertul de finală de la Roland Garros, obţinut la 19 ani, în 2009. Chiar dacă Sorana a avut o carieră măcinată de accidentări, Cîrstea are o revenire de formă în ultimii ani, graţie cărora a ajuns pe numărul 34 mondial. Următorul turneu la care va participa Sorana Cârstea este cel de la Lugano (Elveţia), unde pe tabloul principal se află şi Mihaela Buzărnescu. Turneul va începe luni.

Ştirea MOMENTULUI

Coregrafie spectaculoasă a sârbilor la Steaua Roşie Belgrad – Napoli! Belodedici, invitat special la meci! Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×