Life

Fiica de aproape 5 ani a lui Cătălin Zmărăndescu, letală în ring: ”Are deja 7 competiții câștigate”

Cătălin Zmărăndescu are o viitoare mare luptătoare în familia sa! Matilda, fata de aproape 5 anișori a sportivului, are în palmares câteva reușite de senzație!
15.02.2023 | 12:00
Fiica de aproape 5 ani a lui Catalin Zmarandescu letala in ring Are deja 7 competitii castigate
Fata lui Cătălin Zmărăndescu, pasionată de brazilian jiu-jitsu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

La doar 4 ani și jumătate, Matilda, fata cea mică a lui Cătălin Zmărăndescu, este o sportivă cu acte în regulă! Micuța se pare că a moștenit calitățile tatălui său, iar la capitolul ambiție începe să îl depășească!

Fata lui Cătălin Zmărăndescu se pregătește pentru o nouă competiție, după ce a bătut până acum băieți mai mari decât ea

Cătălin și-a exprimat admirația față de performanțele obținute până acum de fetița lui. Zmărăndescu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce reușite a bifat micuța luptătoare până acum!

ADVERTISEMENT

Fata fostului concurent de la Survivor România va fi prezentă la un important eveniment care va avea loc la Târgoviște, pe 25 februarie 2023. În orașul dâmbovițean, Matilda va disputa câteva meciuri de jiu-jitsu, tânăra reușind până acum să câștige de 7 ori în fața băieților mai mari decât ea, după cum ne-a povestit Cătălin Zmărăndescu.

Vorbele cu care Matilda l-a emoționat pe Zmărăndescu: „Mi-a zis: eu provin dintr-o familie de sportivi și nu pot să o fac de rușine”

Fostul luptător ne-a mărturisit că sportul de contact nu este singura pasiune a fetei sale, Matilda visând să fie și doctor, dar și balerină, cu dansul dorind să cocheteze mai mult în weekend-uri. Cătălin este impresionat de maturitatea gândirii fetei sale și remarcă, onest, faptul că nu știe cu cine seamănă.

ADVERTISEMENT

„Ea a început să practice sportul ăsta și, la doar 4 ani, are deja 7 competiții câștigate, doar pe una a pierdut-o. La 4 ani jumate, o singură dată s-a luptat cu o fetiță. A pus la pământ doar băieți. Vreau să-ți zic că adversarii ei sunt toți mai mari decât ea, au 6, 7 ani. Și la greutate sunt peste. De multe ori mă întreb oare cu cine seamănă.

Cine a reușit să o cunoască poate să confirme asta. Deși are 4 ani, gândește ca un copil de 9 ani. Ea știe și unde greșește, chiar și la antrenamente, recită Luceafărul, cântă…

ADVERTISEMENT

Are mai multe pasiuni. Știi ce mi-a zis? Mi-a zis așa: `Eu provin dintr-o familie de sportivi și nu pot să o fac de rușine. Când voi fi mare eu o să preiau sala și o să-i antrenez pe ceilalți`. Asta mi-a spus ea, repet, la 4 anișori!”, a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru FANATIK.

Sportivul care și-a creat propria academie la Târgoviște, unde îi antrenează pe cei copiii pasionați de lupte, una de care este foarte mândru.

ADVERTISEMENT

Fetița sportivului vrea să fie doctoriță și balerină, pe lângă campioană la jiu-jitsu

În ciuda performanțelor fiicei sale, Cătălin ne-a zis că i-a recomandat micuței să lase acest sport. I-a spus că poate ar trebui să se concentreze pe alte domenii. Ea, însă, este atât de ambițioasă încât nu doar că nu vrea să se lase de brazilian jiu-jitsu, ci își dorește să practice luptele în paralel cu alte meserii complet diferite: medicina și dansul.

„I-am zis de multe ori, tati, dar lasă sportul, că, uite, eu nu am fost prea bun la școală, de asta zic că nu știu cu cine seamănă, pentru că ea e talentată și dornică să învețe în mai multe domenii. Mi-a zis: `O să mă fac doctoriță, dar o să practic și sport și sâmbăta și duminica fac balet`. O să fie prezentă și ea la Turneul de la Târgoviște, care începe pe 25 februarie. Este un turneu în parteneriat cu PRO TV. I-am zis înainte de meciuri, căci ea va avea minim 8 meciuri de disputat.

I-am zis, tati, dar să știi că vor mai fi adversari cu care te-ai mai bătut deja, pot să fie unii mai buni acum. Mi-a spus că nu e nimic dacă pierdem. Mai trebuie să și pierdem. Cred că spune vorbele astea și pentru că aude discursurile pe care le susțin în fața sportivilor. Eu îi încurajez, dar îi fac să înțeleagă că o înfrângere nu e un capăt de lume, ca să nu renunțe la asta, să se ambiționeze și mai tare”, ne-a mai spus în exclusivitate Cătălin Zmărăndescu.

Mai multe detalii despre evenimentul de la Târgoviște, la care va participa și fata sportivului puteți găsi aici.

ADVERTISEMENT