Fotbal international

GALERIE FOTO. Invitaţii la nunta lui Messi au ajuns în Rosario. Printre ei se numără şi un fost jucător de la Real

Lionel Messi şi Antonella Rocuzzo se căsătoresc vineri în Rosario, iar printre invitaţi se numără mai multe nume din lumea fotbalului mondial. Alături de starul argentinian vor fi colegii...
30.06.2017 | 10:00
GALERIE FOTO Invitatii la nunta lui Messi au ajuns in Rosario Printre ei se numara si un fost jucator de la Real

Lionel Messi şi Antonella Rocuzzo se căsătoresc vineri în Rosario, iar printre invitaţi se numără mai multe nume din lumea fotbalului mondial. Alături de starul argentinian vor fi colegii săi de la FC Barcelona, dar şi foşti jucători care au îmbrăcat tricoul blaugrana în trecut, printre aceştia numărându-se Ronaldinho, Xavi, Cesc Fábregas, Carles Puyol sau Deco.

Chiar dacă majoritatea invitaţilor din lumea fotbalului au cochetat sau cochetează cu FC Barcelona, la nunta lui Lionel Messi îşi va face prezenţa şi un fost inamic din El Clasico. Angel Di Maria, fost jucător al lui Real Madrid în perioada 2010-2014. Cei doi sunt colegi la echipa naţională a Argentinei, astfel că prezenţa actualului fotbalist legitimat la PSG este una logică.

Printre absenţii de la acest eveniment se numără Luis Enrique, fostul antrenor al catalanilor, dar şi Josep Maria Bartomeu, preşedintele clubului FC Barcelona. De asemenea, nici actualul antrenor al echipei, Ernesto Valverde, nu a fost invitat, la fel cum se întâmplă şi cu membrii staff-ului tehnic.

Invitaţii au ajuns în Rosario încă de joi, imagini cu aceştia putând fi văzute în GALERIA FOTO. 21 dintre fotbaliştii catalanilor vor fi prezenţi la nuntă, singurii absenţi fiind Denis Suarez, prezent la Europeanul de tineret, şi Andre Gomes, aflat la Cupa Confederaţiilor. Ziariştii acreditaţi la nunta lui Lionel Messi nu vor avea acces în zona unde va avea loc petrecerea.