Carousel hot news

La Rapid, iarna nu-i ca vara

Rapid nu a reuşit să cîştige partida de pe teren propiu în faţa Viitorului lui Gică Hagi. Egalul, 1-1 nu l-a mulţumit pe acţionarul rapidist, Nicolae Cristescu....
28.07.2013 | 21:13
La Rapid, iarna nu-i ca vara

Rapid nu a reuşit să cîştige partida de pe teren propiu în faţa Viitorului lui Gică Hagi. Egalul, 1-1 nu l-a mulţumit pe acţionarul rapidist, Nicolae Cristescu.

„ Se vede clar lipsa de omogenitate, nu putem fi mulţumiţi cu un punct, ne aşteptam să ne fie greu. Suntem optimişti, avem un proiect foarte bun, echipa va arăta mult mai bine în maxim 3 săptămîni. Vom mai aduce jucători care să crească lîngă Pancu, Emil Dică şi ceilalţi jucători cu experienţă. Nu am făcut nici un cantonament, veţi vedea cum vom arăta în retur după pregătirea din iarnă ”, a spus Cristescu la Digisport.

Cristescu a ţinut să lămurească şi situaţia fundaşilor Oros şi Abrudan. Cei doi jucători au declarat că nu au primit primele promise de noua conducere pentru victoria din barajul de menţinere în Liga 1.

„Noi ne-am ţinut promisiune şi am acordat o primă tuturor jucătorilor. Cu Abrudan şi cu Oros am avut o înţelegere mai mult decît onorabilă, le-am oferit acelaşi salariu şi posibilitatea să plece oricînd afară fără ca noi să cerem vreun ban. Am platit tot, salarii, prime, avem o atmosferă foarte frumoasă la echipă. Ne-am onorat toate promisiunile ”, a încheiat Cristescu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri