Simona Halep

Dezvăluiri incredibile despre strategia Simonei Halep de la Wimbledon: “Asta mi-a spus antrenorul ei!”

11.07.2019 | 17:07
Dezvaluiri incredibile despre strategia Simonei Halep de la Wimbledon Asta mia spus antrenorul ei

În timpul turneului de Grand Slam de la Roland Garros ziarista britanică Catherine Whitaker a purtat o discuție cu antrenorul Simonei Halep, Daniel Dobre. Catherine Whitaker este printre cele mai renumite jurnaliste de sport din Marea Britanie, realizatoare a emisiunii The Tennis Podcast și comentatoare a numeroase partide pentru Eurosport, BBC Radio5 sau beIN SPORTS. Dialogul a avut loc la scurt timp după neașteptata eliminare a Simonei în fața Amandei Anisimova, sportiva de 17 ani. Acum Simona Halep tocmai s-a calificat în finala turneului de Grand Slam de la Wimbledon!

La Roland Garros antrenorul Simonei Halep a declarat că obiectivul anului e Wimbledon

Daniel Dobre nu era aproape deloc afectat de acest scurtcircuit al celei care era marea favorită la trofeu și a explicat britanicei că prioritatea lui Halep pentru acest an este turneul de la Wimbledon. Catherine Whitaker a fost mai degrabă amuzată de ideea enunțată de antrenorul Simonei și nu doar că a privit cu mult scepticism, dar chiar i s-a părut bizară.

„Este un pic amuzant. Am vorbit cu Daniel Dobre în urmă cu câteva zile şi îmi spunea că obiectivul pentru anul acesta nu a fost apărarea trofeului de la Roland Garros, ci turneul de la Wimbledon. A sunat ceva în genul lui Roger Federer. Eu cred că jocul ei se potriveşte perfect pe zgură şi rezultatele ei de până acum pe iarbă nu au fost dintre cele mai bune. Mi s-a părut incredibil la momentul respectiv, dar destul de interesant.

Simona Halep și omul oracol, antrenorul Daniel Dobre

Simona, avantajată de centrul de greutate jos

A vorbit despre faptul că Simona are un avantaj prin faptul că are un centru de greutate jos, picioarele puternice şi abilitatea de a lovi mingile joase. Poate cu Dobre, Simona va juca mult mai agresiv la Wimbledon în acest an”.

Catherine Whitaker, jurnalista care s-a amuzat de declarațiile lui Daniel Dobre

Cu siguranță că acum, după ce Simona Halep a mărșăluit, pur și simplu spre finala turneului londonez, pierzând doar un set, acela în duelul românesc din turul 2, contra Mihaelei Buzărnescu, ziarista britanică nu mai se amuză și constată cu uimire că profeția lui Daniel Dobre s-a adeverit în totalitate și mai este doar un obstacol pentru al doilea turneu de Grand Slam din carieră.