Carousel hot news

“La Stanciu a fost 11 metri, dar ce mai contează?”

"Cred că prima repriză, în mare, am avut acţiuni foarte bune. Vom încerca, în fiecare etapă, să depăşim noi nivelul multor echipe. Trebuie să avem răbdare cu unii jucători, precum Varela,...
28.10.2013 | 00:01
Laurentiu Reghecampf saluta galeria Stelei.

“Cred că prima repriză, în mare, am avut acţiuni foarte bune. Vom încerca, în fiecare etapă, să depăşim noi nivelul multor echipe. Trebuie să avem răbdare cu unii jucători, precum Varela, Neagu, Prepe sau Paul, care îşi fac loc, încet-încet în echipă. Şi Nikolici intră în circuitul echipei. Încercăm, de la meci la meci, să băgăm jucătorii care sînt în forma cea mai bună. Cred că la Stanciu a fost unsprezece metri, dar ce să mai vorbim? Meciul s-a terminat… Nu ştiu cine îl urmăreşte pe Latovlevici, el este jucătorul Stelei. Am spus foarte clar, şi trebuie să înţeleagă toată lumea că în ceea ce-i priveşte pe Tătăruşanu şi Bourceanu. Vrem să-i păstrăm, iar dacă reuşim e OK. Sînt vorbele patronului echipei. Dacă nu, asta este, ne strîngem mîinile şi le mulţumim pentru tot ceea ce au făcut la Steaua”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digisport.

“Chiar dacă am întîlnit cea mai bună echipă din campionat, am început meciul cu speranţă, cu încredere. Dar am început practic ambele reprize de la 0-1. E păcat că din cauza unor greşeli de arbitraj pierdem puncte… Dar trebuie să ne facem şi noi o analiză. Nu avem soluţii, nu avem nici variante şi nici timp. Miercuri jucăm în Cupă, apoi cu Dinamo. În mod normal trebuia să cîştigăm la Chiajna, acolo sînt punctele mari pe care le-am pierdut. Poate dacă Surdu înscria era cu totul altceva. Mergem mai departe… Noi am ajuns aici, noi trebuie să salvăm situaţia”, a explicat Constantin Zotta, preşedintele lui FC Braşov, la Digisport.

“Din păcate nu am reuşit să luăm puncte, sîntem într-o situaţie dificilă, a fost un joc de luptă înc are am încercat să punem cît de multe probleme s-a putut, dar, din păcate, am luat foarte repede gol. Din păcate, decizia finală a fost aleasă prost…”, a declarat Alexandru Pelici la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri