Life

La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan

12.01.2021 | 10:59
La Survivor Romania 2021 continua scandalurile Catalin Morosanu a amenintato pe Alexandra Stan
ADVERTISEMENT

„Survivor România” le aduce telespectatorilor momente de acțiune, dar și scandaluri. În ultima ediție a emisiunii, Cătălin Moroșanu a fost scos din sărite de Alexandra Stan, iar bărbatul a răbufnit.

Tensiunile dintre vedete au atins cote alarmante, aceștia aducând reproșuri la adresa femeilor din echipa „Faimoșilor”. Înfrângerea suportată de echipă a fost pusă pe seama acestora.

ADVERTISEMENT

Principala cauzatoare a nemulțumirilor este blonda, care a reușit să își pună în cap pe toată lumea. Nu doar Moroșanu, ci și Jador și Zannidache a s-au declarat nemulțumiti de comportamentul artistei.

La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan

În al doilea episod al reality show-ului de la Kanal D tensiunile au fost provocate de comportamentul Alexandrei Stan, care s-a dovedit prea fițoasă pentru colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost declarat chiar de Jador. „Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă”, a spus el, potrivit Viva.

Nici Cătălin Moroșanu nu s-a putut abține de la a o critica pe cântăreață pentru mai multe motive. Între cei doi a izbucnit o discuție aprinsă care a culminat cu o replică destul de dură din partea bărbatului: „mă, femeie, vrei să mori pe aici?!”

ADVERTISEMENT

Înfrângerea suferită de „Faimoși” a fost una greu de suportat pentru aceștia, iar vina a fost aruncată în capul femeilor. În timp ce Jador a vorbit în termeni generali despre el, Zannidache nu s-a ferit să le numească.

„Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune. Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?”, a spus cântărețul de muzică de petrecere potrivit Playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Zannidache a fost mai precis în a delimita vinovatele: „Alexandra nici nu a terminat traseul. La Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, se vede după ea cum a fost ținută. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori că aia e stânga, nu e dreapta”.

ADVERTISEMENT