ADVERTISEMENT
Life

La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan

Autor: Cerasela Stafie | 12.01.2021 | 10:59
La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan
La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan Colaj: Fanatik

„Survivor România” le aduce telespectatorilor momente de acțiune, dar și scandaluri. În ultima ediție a emisiunii, Cătălin Moroșanu a fost scos din sărite de Alexandra Stan, iar bărbatul a răbufnit.

ADVERTISEMENT

Tensiunile dintre vedete au atins cote alarmante, aceștia aducând reproșuri la adresa femeilor din echipa „Faimoșilor”. Înfrângerea suportată de echipă a fost pusă pe seama acestora.

Principala cauzatoare a nemulțumirilor este blonda, care a reușit să își pună în cap pe toată lumea. Nu doar Moroșanu, ci și Jador și Zannidache a s-au declarat nemulțumiti de comportamentul artistei.

La Survivor România 2021 continuă scandalurile. Cătălin Moroșanu a amenințat-o pe Alexandra Stan

În al doilea episod al reality show-ului de la Kanal D tensiunile au fost provocate de comportamentul Alexandrei Stan, care s-a dovedit prea fițoasă pentru colegii de echipă.

ADVERTISEMENT

Acest lucru a fost declarat chiar de Jador. „Lui Stan nu îi convine nimic. E puțin fițoasă, dar e un om care a muncit extraordinar de mult. S-a obișnuit cu confortul de acasă”, a spus el, potrivit Viva.

Nici Cătălin Moroșanu nu s-a putut abține de la a o critica pe cântăreață pentru mai multe motive. Între cei doi a izbucnit o discuție aprinsă care a culminat cu o replică destul de dură din partea bărbatului: „mă, femeie, vrei să mori pe aici?!”

Înfrângerea suferită de „Faimoși” a fost una greu de suportat pentru aceștia, iar vina a fost aruncată în capul femeilor. În timp ce Jador a vorbit în termeni generali despre el, Zannidache nu s-a ferit să le numească.

ADVERTISEMENT

„Oamenii care ne trag în jos, nu trebuie să vă supărați, sunt fetele, nu sunt destul de pregătite. Fetele la ei sunt toate bune, la noi nu sunt la fel de bune. Asta e diferența, se vede cu ochiul liber. Nu că aleg ăștia pe Cătălin Moroșanu sau pe Costi Ioniță care sunt mai în vârstă. Femeile sunt problema. Vreți să vă dau nume?”, a spus cântărețul de muzică de petrecere potrivit Playtech.ro.

Zannidache a fost mai precis în a delimita vinovatele: „Alexandra nici nu a terminat traseul. La Alexandra Stan nu mai am nicio pretenție. Nu pentru că este femeie, se vede după ea cum a fost ținută. Eu trebuie să îi zic Amnei de vreo patru ori că aia e stânga, nu e dreapta”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!