Life

La un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme, Adda a dat vestea: “E crucea mea”

Care este vestea dată de Adda, la un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme. Cu ce probleme se confruntă cântăreața.
02.06.2023 | 14:24
La un an de cand a fost diagnosticata cu boala Lyme Adda a dat vestea E crucea mea
Vestea dată de Adda, la un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Vestea pe care a dat-o Adda, la un an de când medicii au diagnosticat-o cu boala Lyme. Cântăreața a vorbit despre starea sa de sănătate și a recunoscut că încă se confruntă cu probleme.

Vestea dată de Adda, la un an de când a fost diagnosticată cu boala Lyme

La începutul anului 2022, Adda a aflat că a fost diagnosticată cu borelioză, cunoscută ca boala Lyme. Timp de un an, artista a urmat un tratament pentru o altă afecțiune.

ADVERTISEMENT

Starea de sănătate a concurentei de la Te cunosc de undeva este mult mai bună acum, însă nu a scăpat de toate problemele și simptomele bolii.

Vedeta are și zile mai rele, dar s-a obișnuit cu ideea și speră ca lucrurile să se îmbunătățească pe parcurs. În același timp, vedeta încearcă să se bucure de viață la fel ca înainte.

ADVERTISEMENT

“Viața mea e alta. Eu nu mai știu cum era înainte. M-am schimbat enorm în bine din punct de vedere emoțional, sufletesc, mental. Fiecare zi din viața unui bolnav de borelioză e o luptă.

Am zile bune și zile mai puțin bune. Uneori, zile groaznice. Nu există zi fără cel puțin un simptom. Și am învățat să trăiesc așa.

ADVERTISEMENT

E crucea mea și o car în spate rugându-mă să devină mai ușoară cu fiecare zi. Însă asta nu mă împiedică să mă bucur de viață și să trăiesc, atât cât pot, ca un om… normal”, a declarat Adda pentru VIVA.

Artista a mai spus că este foarte important ca oamenii să fie atenți și să aibă grijă la căpușe, mai ales că a început sezonul cald, iar aceste viețuitoare se înmulțesc. De altfel, vedeta a găsit una în casă și a fost foarte speriată.

ADVERTISEMENT

“Tot ce îmi doresc este să informez lumea, pentru că este crunt ce se întâmplă și sunt mii de oameni care își caută diagnosticul disperați. Cartea a fost terapie sufletească pentru mine și mă bucur că a ajuns la inimile oamenilor care au citit-o.

Din cauza schimbărilor climatice, din păcate căpușele se înmulțesc și ne invadează. Trebuie să fim foarte atenți mereu și să prevenim mușcătura și o eventuală infectare.”, a adăugat Adda.

Ce spune Adda despre o posibilă sarcină

Adda a fost ajutată de psihoterapie de când a fost diagnosticată cu boala Lyme. În plus, și faptul că și-a lansat cartea a ajutat-o foarte mult pe concurenta de la Te cunosc de undeva.

Întrebată dacă ar putea rămâne însărcinată, Adda a spus că fătul nu ar avea probleme. În schimb, pentru ea ar putea fi riscant, deoarece corpul ei nu s-a refăcut în totalitate.

“Teoretic, orice femeie ar trebui să se testeze înainte să rămână însărcinată. Pentru că anticorpii se transmit la făt. Însă eu, de exemplu, având în vedere că sunt pe tratament, aș putea să rămân însărcinată, că e safe pentru copil. Însă e riscant pentru mine, deoarece corpul meu nu e refăcut complet”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT