La un an de business online, Superbet desemnat cel mai bun operator de pariuri sportive online din Europa Centrală şi de Est

Bucureşti, 21 septembrie, 2017 – Superbet a câştigat premiul pentru "Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală şi de Est" în cadrul Galei CEEGC Awards 2017 care premiază cei mai performanţi operatori în domeniul pariurilor sportive.

Timp de 90 de zile toţi operatorii din Europa Centrală şi de Est au fost afişaţi pe site-ul evenimentului si au primit voturi de la jucători. Primii cinci clasaţi au ajuns în finală, iar votul decisiv l-au dat participantii la conferinţă, adică oameni din industrie.

"Acest premiu ne onorează şi ne obligă. Confirmă profesionalismul echipei Superbet, dar şi faptul că investitiile făcute până acum se văd deja din reacţia pieţei, a jucătorilor care, iată, ne apreciază, alături de colegii din industrie care au avut votul final. Am primit vestea acestui premiu chiar în ziua în care compania şi-a anunţat tranzacţionarea pe piaţa de capital de la Bucureşti. Cea mai mare parte din banii atraşi vor fi direcţionaţi către dezvoltarea de tehnologie avansată pentru mediul online", a declarat Vlad Ardeleanu, directorul general Superbet România.

Este primul succes internaţional pentru compania Superbet într-un eveniment considerat cel mai important din domeniul pariurilor sportive din Europa Centrală şi de Est. Aflată la a doua ediţie, conferinţa internaţională desfăşurată pe două zile (19 şi 20 septembrie) a adus la un loc 79 de companii din 29 de ţări şi 50 de vorbitori. Unul dintre principalii vorbitori a fost şi Dan Iliovici, preşedintele Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Celelalte companii nominalizate au fost NetBet (câştigătorul ediţiei de anul trecut), Unibet, Fortuna şi Betfair.

IMG_0258

Superbet Betting & Gaming S.A. este unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc şi pariuri din România cu peste 600 de locaţii (agenţii) în care oferă servicii de pariuri şi loterie, jocuri virtuale şi peste 2.000 de jocuri mecanice (slot machines). Grupul are peste 3.000 de angajaţi în birourile din România (piaţa unde îşi derulează cea mai mare parte a operaţiunilor), Serbia, Croaţia, Malta, Polonia şi Marea Britanie.
Recent, Superbet a anunţat că a intrat în ultima etapă a negocierilor pentru obţinerea licenţei de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licenţă, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale şi de Est care reuşeşte să intre în clubul select al operatorilor licenţiaţi din Gibraltar (Bet365, William Hill, Ladbrokes), supuşi celei mai stricte legislaţii din lume în materie de gambling online. În contextul în care intenţionează să-şi dezvolte business-ul de pariuri sportive online, Superbet şi-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să-şi crească numărul de angajaţi – de la 20 anul acesta până la 50 până la finalul anului viitor.
Până la sfârşitul acestui an, Superbet se va lansa şi pe piaţa online şi offline din Polonia. Pentru a-şi pregăti mutarea, compania românească a recrutat o întreagă echipă de manageri seniori de la un operator rival din Polonia. În Polonia, Superbet speră să deschidă 80 de agenţii până la sfârşitul anului, pentru ca până la Campionatul Mondial din 2018 să ajungă la 120 de locaţii.
Pe lângă Polonia, Superbet vizează şi alte pieţe vecine (Cehia), dar şi vest-europene.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:00
Ligue 1 Rennes - PSG
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663