Life

La un pas de o nouă bătaie în casa Puterea dragostei. Akebono a sărit ca ars la Cristian Comănici

17.08.2020 | 22:24
La un pas de o noua bataie in casa Puterea dragostei Akebono a sarit ca ars la Cristian Comanici
ADVERTISEMENT

Noul sezon Puterea dragostei se anunță a fi mai dur ca niciunul! Deși sunt de puțin timp închiși în casa din Istanbul, unii dintre concurenți au început să își dea arama pe față și acționează instinctual.

Scandal după scandal în casa Puterea dragostei

Akebono a sărit la bătaie la Cristian Comănici, potrivit videoclipului de promovare a ediției din 18 august a show-ului de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Lasă-mă frate cu legile și cu familia că n-am nimic cu familia lui!”, i-a spus Akebono lui Comănici în timp ce se ridica să îl lovească, conform wowbiz.ro.

Akebono, este, de altfel, unul dintre cei mai controversați concurenți din actualul sezon al reality-show-ului.

ADVERTISEMENT

O femeie l-a acuzat că nu își recunoaște copilul.

„Te-am băgat la mine în casă. Fetița ta poartă numele meu în certificatul de naștere. Urma să fie botezată de mine. Nu te-ai lovit niciodată de refuzul meu când ai cerut ajutor.

Te-am primit în casa mea când erai pe străzi, iar tu aștepți să adorm și îți permiți să intri în camera mea să îmi furi telefoanele, tableta, laptopul care conținea documente personale, ceasul de pe noptieră, până și haine. Ești o mizerie, un gunoi, îți meriți soarta”, i-a spus o femeie lui Akebono.

ADVERTISEMENT

Andrada și Alexandra s-au bătut și ele. A fost nevoie de intervenția organizatorilor pentru a le despărți

Nu e prima oară când concurenții se iau la bătaie în casa Puterea dragostei. S-a mai întâmplat în cazul a două fete din actualul sezon, Alexandra și Andrada, pentru care a fost nevoie de intervenția organizatorilor ca să le despartă.

„Dragi telespectatori, fetele noastre care au venit aici să-și caute iubirea, după gală, au găsit de cuviință să se certe. Nu a fost o ceartă banală, una cu țipete, amenințări”, a spus Cristina Mihaela Dorobanțu după acea ceartă dură, destul de dezgustată.

ADVERTISEMENT