News

La un pas de tragedie: femeie din Constanța, prinsă la timp de jandarmi înainte de a intra la Curtea de Apel cu un cuțit

O femeie din Constanța a fost aproape de a produce o tragedie, joi, la Curtea de Apel, acolo unde s-a prezentat cu un cuțit asupra ei.
30.05.2024 | 18:35
La un pas de tragedie femeie din Constanta prinsa la timp de jandarmi inainte de a intra la Curtea de Apel cu un cutit
Femeie de 53 de ani, prinsă cu un cuțit asupra ei, la Curtea de Apel Constanța. Ce plan avea aceasta. Sursa foto: Jandarmeria Constanța / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav incident a fost raportat joi, 30 mai 2024, la Curtea de Apel Constanța, acolo unde o femeie a fost depistată cu un cuțit de mari dimensiuni asupra ei. Cine era ținta acesteia.

Femeie de 53 de ani, prinsă cu un cuțit asupra ei, la Curtea de Apel Constanța. Ce plan avea aceasta

Angajații de la Jandarmeria Română care asigurau securitate în perimetrul Curții de Apel Constanța s-au confruntat în cursul acestei zile cu un caz mai rar întâlnit la această instituție.

ADVERTISEMENT

Încă de la primele ore ale dimineții, la postul de pază de la Curtea de Apel Constanţa s-a prezentat o femeie de 53 de ani. Până aici nimic neobișnuit. Jandarmul de serviciu a observat că cetățeana prezenta o stare suspectă de agitație. În plus, vorbea pe un ton amenințător.

Suspectând că aceasta poate reprezenta un potențial pericol, omul legii a legitimat-o. I-a verificat bagajele pe care le avea asupra sa, iar în sacoșa femeii a fost depistat un cuțit de peste 30 cm lungime.

ADVERTISEMENT

Pusă să explice de ce cară cu ea o astfel de armă albă, chiar într-o instituție a legii, femeia, cu seninătate, i-a spus jandarmului că a venit astfel înarmată ca ”să o sperie” pe o grefieră care lucra la Curtea de Apel. A spus că avea un conflict de natură personală cu potențiala ei victimă.

În urma celor constatate, jandarmul de la Curtea de Apel a solicitat de urgență sprijinul colegilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanţa. Echipajul de intervenţie sosit la faţa locului a reținut-o pe femeie.

ADVERTISEMENT

Suspecta a fost transportată la sediul jandarmeriei. Aici, după întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii, aceasta a fost predată lucrătorilor de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Ce riscă femeia din Constanța prinsă cu un cuțit asupra sa

Pentru gestul său iresponsabil, femeia de 53 de ani riscă o pedeapsă destul de dură. Codul Penal vorbește chiar de închisoare de la unu la 3 ani sau de o amendă majoră.

ADVERTISEMENT

Cei de la Jandarmeria din Constanța transmit că, în conformitate cu prevederile articolului 372 din Codul Penal, aliniatul 3, ”Portul, fără drept, al obiectelor sau substanţelor prevăzute în alin. (1) în sediul autorităţilor publice, instituţiilor publice sau al altor persoane juridice de interes public ori în spaţiile rezervate desfăşurării procesului electoral se pedepseşte cu închisoare de la unu la 3 ani sau cu amendă”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
VESTE BUNĂ despre SCHENGEN! ANUNȚUL președintelui Italiei pentru ROMÂNIA
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”