Sport

EXCLUSIV. Lăcă, pro Didi Prodan: “Aveţi bun simţ şi daţi-i banii!”

În 2008, Anton Doboş a suferit un accident de circulaţie, iar soţia sa ar fi împrumutat 40.000 de euro de la Daniel Prodan. Banii au fost folosiţi pentru recuperarea fostului internaţional,...
24.11.2016 | 13:20
EXCLUSIV Laca pro Didi Prodan Aveti bun simt si datii banii

În 2008, Anton Doboş a suferit un accident de circulaţie, iar soţia sa ar fi împrumutat 40.000 de euro de la Daniel Prodan. Banii au fost folosiţi pentru recuperarea fostului internaţional, însă nu au mai fost niciodată restituiţi.

Didi s-a stins în urma unui infarct, iar Mariana Lăcătuş a ţinut să transmită un mesaj emoţionant Liciniei Prodan, soţia lui Didi. ”Îţi promit, dragă Lici, că voi face tot ce-mi stă în putinţă să recuperezi banii daţi împrumut «fratelui» Tony Doboş! Nu eşti singură, sîntem alături de tine”. Soţia “Fiarei” a mai precizat că ”nu sînt singurii de la care au împrumutat, sîntem mai mulţi foşti colegi (sumele sunt mari)!”.

FANATIK.RO a luat legătura cu Marius Lăcătuş, care, la rîndul lui, a avut un mesaj pentru persoanele care i-ar datora bani familiei Prodan. “Fiara” îi somează pe toţi care au împrumutat bani de la Didi să se achite de datorii, pentru că soţia acestuia are mare nevoie de resurse financiare.

Domnule Lăcătuş, soţia dumneavoastră a anunţat că va face tot posibilul să recupereze datoria pe care familia Doboş o are către cea a lui Prodan.

– Eu nu ştiu ce a postat soţia mea. Are cont de facebook, dar nu stau eu să o urmăresc. Oricum, este o treabă între neveste şi eu nu mă bag în astfel de discuţii. Nu este treaba mea. Soţia lui Didi, Licinia, poate face lumină în acest caz. Dînsa este cea mai în măsură să spună dacă familia Doboş are sau nu datorii către ea.

Da, dar dînsa nu este dispusă să vorbească în acest moment.

– Mi se pare şi normal. A rămas fără soţ şi cu doi copii de crescut. Doar la bani nu-i stă capul acum. Acestea sînt nişte problemele delicate şi doar cei implicaţi trebuie să le rezolve. Liciniei îi este foarte greu, trebuie să se descurce singură de acum încolo. A suferit o pierdere teribilă, prea mare ca să o intereseze acum de datorii.

Lăcătuş, despre datoriile pe care trebuie să le încaseze familia Prodan: “Nu iese fum fără foc!”

Aveţi, totuşi, un mesaj pentru familia Doboş?

– Dacă, într-adevăr, îi datorează bani, atunci să facă tot posibilul să-i dea înapoi. Pentru că aşa este normal. De altfel, toţi care au luat bani de la Didi ar trebui să aibă bun simţ şi să se achite de datorii. Repet, dacă au luat sume de la Didi cînd acesta era în viaţă. Dacă au împrumutat bani de la Didi, să-i dea sumele înapoi pentru că aşa este moral. Este posibil ca Licinia să nu ştie pe cine ar fi ajutat Didi cu bani, dar persoanele respective, dacă au luat bani, ar trebui să aibă bun simţ acum, în al 9-lea ceas, şi să plătească datoriile. Pentru că, vorba aia, fum fără foc nu iese.

Dumneavoastră ce faceţi? Cînd veţi prelua o echipă?

– Sînt bine! Aştept să văd ce se va întîmpla. S-a scris cum că aş fi pe lista Concordiei, dar, pe cuvîntul meu, nu am discutat cu nimeni de acolo. Ştiţi cum este în România, cînd o echipă rămîne fără antrenor, se face o listă pe care se trec toţi cei liberi. Şi, probabil, am fost şi eu pe ea. Dar, repet, cu mine nu a discutat nimeni.

40.000 de euro este suma pe care familia Doboş ar fi împrumutat-o de la Daniel Prodan şi nu a returnat-o