A dat cărţile pe faţă. “Fiara” şi-a ales favorita la câştigarea titlului

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
12/04/2018, 07:42
A dat cărţile pe faţă. “Fiara” şi-a ales favorita la câştigarea titlului

“Fiara” nu a uitat de rivalitatea pe care CSA Steaua o duce cu FCSB, iar coordonatorul echipei din liga a 4-a recunoaşte că şi-ar dori ca FC Viitorul Constanţa să îşi apere trofeul câştigat în sezonul 2016-2017, dar este conştient că sunt şanse mici ca acest lucru să se întâmple.

În această situaţie, Marius Lăcătuş crede că lupta pentru titlu se va duce între FCSB şi CFR Cluj, dar că totul se va decide în etapa următoare, atunci când ardelenii o vor întâlni pe Viitorul Constanţa la Ovidiu. Dacă echipa lui Dan Petrescu se va impune, atunci campionatul se va juca în continuare.

“Lupta se va duce între FCSB şi CFR!”

“Cine mi-aş fi dorit să câştige nu cred că mai poate. Mă refer la Viitorul. Mi-e greu să cred că mai poate recupera echipa lui Hagi 9 puncte. Nu am cum să cred că Viitorul câştigă toate meciurile şi echipa de pe primul loc nu va putea să câştige patru. Lupta se va da între FCSB şi CFR. Depinde mult şi de ce se va întâmpla etapa viitoare. Dacă CFR va învinge la Ovidiu, se joacă. Altfel, campionatul e încheiat”, a explicat Lăcătuş pentru o emisiune sportivă.

Închide ×