Lăcătuş a transferat un fotbalist plătit în trecut de Gigi Becali

Daniel Vlad   
în Fotbal intern
15/01/2018, 15:19
Lăcătuş a transferat un fotbalist plătit în trecut de Gigi Becali

Marius Lăcătuş a sunat adunarea în Ghencea pentru CS Steaua Bucureşti, iar din partea staff-ului tehnic au mai participat şi antrenorul principal, Ion Ion şi directorul sportiv Ştefan Iovan. Pentru liderul din Liga a patra urmează un stagiu de pregătire la Forban, roş-albaştrii călcând, astfel, pe urmele legendarei echipe din 1986, care se pregătea tot în această staţiune pentru marile meciuri din Europa.

Cantonamentul de la Forban, acolo unde Marius Lăcătuş a alergat în trecut sute de kilometri sub comanda lui Emeric Ienei şi Puiu Iordănescu, va avea loc în perioada 22 ianuarie – 4 februarie. Iar apoi, după o scurtă pauză, urmează un alt stagiu la munte, timp de două săptămâni, la Cheile Grădiştei, între 11 februarie şi 25 februarie.

Lăcătuş a bifat primul transfer al începutului de an!

La reunirea echipei a luat parte şi noul jucător transferat de Lăcătuş la Steaua. Acesta este Marius Bâtfoi, 28 de ani, iar în umră cu aproximativ 10 ani a jucat pentru Gigi Becali la Steaua 2. ”Am venit aici pentru că e un proiect interesant, am venit pentru că sunt suporterii alături de echipă, alături de adevărata Steaua. Aveam oferte de la liga a doua, dar între ce e acum la Steaua şi ce e în liga a doua nu mi se pare o diferenţă prea mare” a spus Bâtfoi pentru Prosport.ro

Marius Bâtfoi a venit la Steaua lui Lăcătuş din postura de fotbalist liber de contract după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Chindia Târgovişte, echipă pentru care a jucat nouă meciuri în prima parte a acestui sezon. Atacantul vine după un sezon trecut în care a jucat un tur pentru CS Baloteşti în Liga secundă.

 

Închide ×