Lăcătuş a anunţat unde va juca pe teren propriu noua Steaua. Variantă neplăcută pentru fani

După ce a oferit noutăţi în privinţa lotului şi a eşalonului în care va evolua în sezonul viitor CSA Steaua, antrenorul coordonator Marius Lăcătuş a anunţat şi locul în care echipa îşi va disputa partidele de pe teren propriu. Cum era şi de aşteptat, "casa" Stelei va fi "Ghencea", dar nu stadionul central, care va fi dărâmat şi construit din temelie pentru Euro 2020, ci unul dintre terenurile adiacente.

Este vorba despre terenul 5 din Ghencea, cel pe care îşi desfăşura odată antrenamentele prima echipă. Acolo evistă o mică tribună, dar cum toţi fanii de la Peluza Sud şi-au arătat intenţia de a susţine echipa, vor exista cu siguranţă probleme din cauza numărului limitat de locuri. Ar mai fi şi varianta unor tribune mobile, care să găzduiască mai multe sute de spectatori.

”Nu vrea să facem lucrurile de mântuială şi să aruncăm praf în ochii lumi. Suporterii, mai ales cei de la Peluza Sud, abia aşteaptă să începem meciurile. O să jucăm pe terenul 5 in Ghencea. Nu jucăm pe stadionul mare pentru că se dărâmă în toamnă şi campionatul începe la începutul lui septembrie”, a mai spus Lăcătuş.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Terenurile de antrenament 5, 6 şi 7 vor primi noua echipă de seniori a Stelei. Pe primul dintre terenuri (5) va juca echipa mare până în 2020.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969