Imaginile tristeţii! Lăcătuş, dărâmat! “Am intrat cu morcovul!”

EXCLUSIV
Andrei Trifan    Silviu Ghering    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
14/04/2018, 22:56
Imaginile tristeţii! Lăcătuş, dărâmat! “Am intrat cu morcovul!” GALERIE FOTO

Marius Lăcătuş a părut dărâmat după înfrângerea dureroasă suferită de formaţia sa în meciul cu rivala Academia Rapid, scor 1-3.

Fostul atacant stelist nu a fost la conferinţa de presă şi a mers direct la autocar. S-a urcat pe unul dintre scaunele din faţă şi timp de 15 minute a vorbit la telefon. Abătut, îngândurat şi mâhnit că fotbaliştii săi nu au arătat nimic din spirirul “Fiarei” de altădată.

După ce s-a mai liniştit puţin, Marius Lăcătuş a coborât din autocar şi a stat apoi de vorbă cu oamenii din staful tehnic. El s-a arătat dezamăgit de prestaţia jucătorilor săi, care au evoluat cu frică în faţa unui public numeros pe Arena Naţională.

Lăcătuş: ”Când intri cu morcovul nu ai nicio şansă”

Renumit pentru tupeul său pe gazon, Lăcă era foarte supărat de atitudinea temătoare a tinerilor săi fotbalişti. ”Când intri cu morcovul nu ai nicio şansă. Le-am zis că nu avem nimic de pierdut şi degeaba”, le-a spus Lăcătuş colaboratorilor săi la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Pentru a mai ieşi din starea de tristeţe, simbolul roş-albaştrilor a acceptat rugămintea unui steward de a se fotografia împreună. O amintire tristă pentru legenda Stelei. 

 CSA Steaua – Academia Rapid, derby-ul din Liga 4, s-a încheiat cu victoria giuleştenilor, scor 1-3.

Închide ×