Pe cine susţine Lăcătuş în lupta FRF: “Mi se pare normal să fiu alături de el”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/04/2018, 19:30
Pe cine susţine Lăcătuş în lupta FRF: “Mi se pare normal să fiu alături de el”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Ionuţ Lupescu i-a fost coleg lui Lăcătuş şi stelistul vrea ca el să fie viitorul preşedinte la FRF: “Mi se pare normal să fiu alături de un prieten, de un fost coleg al meu. Eu respect pe toată lumea, pe toţi cei ce candidează, dar pot avea şi eu gândurile mele, să-mi exprim dacă se poate opţiunea.

Pentru mine este clar că voi fi alături de Ionuţ Lupescu cu gândul şi din punct de vedere moral. Altfel nu am cum să fiu alături de el. Nu sunt implicat cu nimic în campania lui pentru postul de preşedinte. Vom vedea ce se va întâmpla. Mi-aş dori ca viitorul preşedinte să fie Ionuţ Lupescu.

Nu ştim cine va fi preşedintele federaţiei deocamdată, rămâne de văzut dacă vom fi invitaţi sau nu în Liga a II-a. Noi trebuie să fim pregătiţi pentru orice. Sigur că ne-am dori ca această echipă să facă paşii normali, să ajungem să evoluăm în ligile superioare. În cazul în care ni se va face această propunere va fi analizată, nu este deloc simplu. Una e să joci în Liga a IV-a şi în sezonul următor să joci în Liga a II-a”, a spus Lăcătuş pentru Telekomsport.

Închide ×