Cele mai citite

Lăcătuş îl regretă pe Voinescu: “Nu cred că va mai ajunge alt portar la nivelul lui!”

Ion "Ţop" Voinescu a murit pe 9 martie, iar fotbalul românesc este în doliu. Marius Lăcătuş, cordonatorul CSA Steaua, a spus câteva cuvinte despre acesta.
12.03.2018 | 16:32
Lăcătuş îl regretă pe Voinescu:
ADVERTISEMENT

Trupul lui Ion Voinescu a fost depus la Arena Naţională, iar Marius Lăcătuş a fost prezent pentru a-i aduce un omagiul fostului mare stelist. Coordonatorul secţiei de fotbal a Armatei spune că nu se aşteaptă ca vreun alt portar să-i calce pe urme lui “Ţop”:

“Am reuşit să-l cunosc pe nea Ţopică în momentul în care am venit la Steaua, un om extraordinar, un om care aducea întotdeauna veselia în vestiar. Un om care făcea o atmosferă extraordinară, lăsând la o parte toate meritele pe care le-a avut în cariera sa de fotbalist.

“Niciun portar nu se poate ridica la nivelul lui nea Ţopică”

Era un om pe care nimeni din generaţia lui, nici noi, cei mai tineri, nu aveam cum să ne supărăm pe el. Un om deosebit. Nu aveai cum să nu colaborezi cu el la cel mai bun nivel. Persoana dânsului prin ceea ce făcea ca fotbalist îţi impunea respect şi cu el a fost o prietenie bazată pe mult respect.

ADVERTISEMENT

Cred că niciun portar nu se poate ridica la nivelul lui nea Ţopică, prin agilitatea lui. Poate doar nea Vasile Iordache, care se putea ridica la nivelul lui, nu cred că va ajunge alt portar”, a declarat Marius Lăcătuş la Telekomsport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri