Fotbal intern

Lăcătuș îl pune la punct pe Nae Stanciu. “Paznic de noapte mort ziua!”

26.05.2018 | 12:07
Lăcătuș îl pune la punct pe Nae Stanciu. Fostul mare internațional l-a atacat pe președintele Rapidului

UPDATE. 13:40 La nici 24 de ore de la evenimentul din Giulești, Nae Stanciu i-a cerut scuze lui Marius Lăcătuș prin intermedul FANATIK.RO. Îi cer scuze lui Marius Lăcătuș pentru incidentul din Giulești. Recunosc că am greșit și nu trebuia să am o asemenea ieșire. M-a cuprins și pe mine tensiunea meciurilor astea din play-off, deoarece îmi doresc enorm ca Rapid să promoveze. Nu există comparație între mine și Marius Lăcătuș chiar dacă ambii am fost căpitani de echipe. Marius este unul dintre cei mai titrați jucători din fotbalul românesc. Nu uitați că are un palmares care cu greu mai poate să fie depășit de cineva de la noi din țară. Îi cer scuze și lui Fane Iovan. El chiar a jucat pe final de carieră la Rapid. Vă promit că pe viitor nu o să mai am asemenea ieșiri”, a spus Stanciu.

Lăcătuș îl pune la punct pe Nae Stanciu. Fostul mare internațional al roș-albaștrilor este convins că președintele Academiei Rapid i-a luat la înjurături pe jucătorii Stelei după partida Rapidului cu Tricolorul doar că să iasă în evidență în fața oamenilor prezenți pe Giulești.

Rapid-Tricolorul, scor 4-0, a fost primul meci disputat, ieri, pe Giulești, în prima etapă din play-off-ul Ligii 4 București. Însă la finalul partidei, FANATIK.RO l-a surprins pe președintele clubului Academia Rapid, Nae Stanciu cum a pornit un potop de înjurături, fiind ulterior oprit cu greu să nu sară la bătaie la jucătorii lui Marius Lăcătuș de la CSA Steaua în drum ce se îndrepta către vestiare. VEZI IMAGINI VIDEO

Lăcătuș îl pune la punct pe Nae Stanciu. ” Paznic de noapte mort ziua!”

Contactat de către FANATIK.RO, Marius Lăcătuș a comentat incidentul respectiv în care a fost implicat președintele clubului Academia Rapid. “Nu ați auzit de Nae Stanciu? Ne-am speriat toți de el. Nu mai puteam de frică pe la vestiare. Hai să fim serioși! Paznic de noapte mort ziua! Noi am văzut destul la viața noastră paznci de noapte din aștia morți ziua.Voi nu ați văzut? Dar eu cred că nici Nae Stanciu nu știa de ce urla și îmi înjura jucătorii, iar eu cred că era foarte treaz la ora aia de urla așa de tare pe acolo.

Am înțeles că ar fi vrut să intre și în vestiarul nostru. Era tare zmeu, dar cred că era ultima lui greșeală pe care putea să o facă. Să-l fi prins eu că intra peste noi în vestiar. E urât ce s-a întâmplat. Mă gândesc că dacă a dorit să îmi sperie jucătorii îl anunț că nu i-a ieșit. Nu ne speriem noi de Nae Stanciu. Dar am înțeles de la colaboratorii mei că el avea ceva de împărțit cu un jucător de al nostru. Vezi Doamne pe acest jucător l-ar fi văzut domnul Stanciu cum cânta cu galeria Stelei și cică ar fi înjurat Rapidul sau cam așa ceva. Dar asta e situația și trebuie să mergem mai departe. A vrut și domnul Stancu să iasă și el în evidență mai mult de cât este cazul, doar era omul acasă în Giulești.

Chiar dacă am remizat cu Dinamo nu s-a schimbat nimic deoarece nouă tot două victorii ne trebuie în meciurile cu Rapid dacă vrem să ajungem la baraj. Evident că vom face și o analiză ca să vedem ce am făcut bine și ce am făcut rău în meciul cu Dinamo. Le mulțumesc suporterilor că au venit în Giulești în număr mare să ne încurajeze”, a spus Lăcătuș. Stadionul Gulești a avut din nou probleme cu nocturnadupă ce arbitrul a oprit jocul Steaua-Dinamo două minute din cauza unor probleme de electricitate.