NOUL FC DINAMO. Ce a spus pentru FANATIK.RO stelistul Marius Lăcătuş despre DERBY DE ROMÂNIA din Liga a 4-a

lacatus, CSA Steaua

Un luptător pe terenul de joc, directorul tehnic al CSA Steaua, Marius Lăcătuş, şi-a păstrat spiritul şi în poziţia de conducător. Apariţia altor echipe de tradiţie care ar putea încurca echipa Armatei în încercarea sa de a urca din Liga a 4-a în acest sezon nu îl deranjează pe Lăcătuş, mai mult îl motivează. "Fiara" consideră chiar concurenţa cu Academia Rapid Bucureşti şi FC Dinamo ca fiind una benefică. FANATIK.RO a dezvăluit EXCLUSIV că Nicolae Badea înfiinţează un nou FC Dinamo în liga a patra (vezi detalii)

"Salut apariţia altor echipe în peisajul fotbalului românesc, e bine că lucrurile se mişcă. Va fi o concurenţă mai mare în lupta pentru promovare, ceea ce este un lucru benefic. E bine şi pentru spectatori, care vor vedea partide spectaculoase, chiar dacă la nivelul Ligii a 4-a. Nu contează că le vom avea contracandidate pe FC Dinamo sau Rapid, noi ne vedem de obiectivul nostru, promovarea", a spus Lăcătuş pentru FANATIK.RO.

Lacatus opinie. "Ne vedem doar de programul nostru şi atât"

"Fiara" a mai afirmat că la gruparea pe care o conduce va exista o filosofie nouă, jucătorii văzându-şi doar de evoluţia lor, fără a urmări prestaţia contra-candidatelor. "Pe mine mă interesează doar echipa mea şi aşa vreau să se comporte şi jucătorii de la CSA Steaua. Ne vedem doar de programul nostru şi atât. Deocamdată suntem în cantonament până duminică, iar apoi vom juca mai multe meciuri amicale, până la startul sezonului", a mai spus Marius Lăcătuş.

Liga a 4-a va fi extrem de interesantă în sezonul care urmează, după ce nu mai puţin de trei echipe care se consideră continuatoarele "granzilor" fotbalului românesc şi-au anunţat participarea în competiţie. Este vorba despre CSA Steaua, FC Dinamo a lui Nicolae Badea şi Academia Rapid Bucureşti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091