Lăcătuş pariază pe Chipciu: “Să fie unul dintre liderii lui Anderlecht!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
20/07/2016, 15:17
Lăcătuş pariază pe Chipciu: “Să fie unul dintre liderii lui Anderlecht!”

Alexandru Chipciu a ales să părăsească Steaua pentru o Anderlecht, iar Marius Lăcătuş, fostul jucător al vicecampioanei României, a vorbit despre decizia lui Chipciu de a încerca o aventură în străinătate şi crede că acesta nu va avea probleme în ceea ce priveşte adapartea.

“Nu cred că la el se poate pune problema că trebuie să ai nevoie de un timp de adapartare, el trebuie să se impună acolo şi să fie unul dintre liderii echipei”, a spus Lăcătuş.

“A jucat atît timp la Steaua, poate era timpul să schimbe un pic aerul, să vadă cum este şi prin altă parte, să încerce să aibă evoluţii cît mai bune şi prezenţe în cupele europene. Atunci, sigur că ne putem bucura şi de aportul lui la echipa naţională”, a spus Marius Lăcătuş.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×