Lăcătuş, săgeţi către Becali: „Dacă sărim direct în Liga 2?”

Eduard Popa   
in Stiri sportive
11/04/2018, 20:54
Lăcătuş, săgeţi către Becali: „Dacă sărim direct în Liga 2?”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

“CSA Steaua nu va rezista dacă nu reuşeşte promovarea în acest sezon, iar dacă va promova, în liga a treia e FCSB 2”, a fost mesajul lui Gigi Becali. Marius Lăcătuş nu a ezitat să îi ofere o replică patronului FCSB:  “Becali spune că ne va pune piedici? El nici nu ştie pe ce loc e «satelitul» din Liga a 3-a. Dacă noi facem paşi mai mari şi ajungem direct în Liga 2-a, printr-o minune? Craiova a fuzionat cu cineva? La noi se poate întâmpla orice. Fix asta e problema mea, câţi jucători va trimite Gigi Becali la echipa a doua. Credeţi că nu mai dorm la noapte din cauza asta?”

„Noi încercăm să facem o echipă puternică şi să ne îndeplinem obiectivele, indiferent de ceilalţi. Nu ne gândim că ne va pune beţe în roate. Cineva încearcă să ne pună beţe în roate de doi ani, dar nu reuşeşte, ba chiar termină pe 2 şi pe 3 în Liga 1. Eu ştiu că nu e bine să doreşti răul altuia, mai ales că Gigi Becali e credincios”, a mai spus antrenorul celor de la CSA Steaua. 

Lăcătuş şi-a numit favorita la titlu

Fosta legendă a Stelei are o altă favorită la titlu în Liga 1:“Cine mi-aş fi dorit să câştige nu cred că mai poate. Mă refer la Viitorul. Mi-e greu să cred că mai poate recupera echipa lui Hagi 9 puncte. Nu am cum să cred că Viitorul câştigă toate meciurile şi echipa de pe primul loc nu va putea să câştige patru. Lupta se va da între FCSB şi CFR. Depinde mult şi de ce se va întâmpla etapa viitoare. Dacă CFR va învinge la Ovidiu, se joacă. Altfel, campionatul e încheiat”, a explicat Lăcătuş, la un post de televiziune.

Închide ×