Fotbal intern

Lacina Traore a sacrificat tot în meciul cu Celtic: „A jucat cu ruptură din minutul 20, nu va mai putea evolua în niciun meci sezonul ăsta”. VIDEO

15.12.2019 | 16:59
Lacina Traore a sacrificat tot in meciul cu Celtic A jucat cu ruptura din minutul 20 nu va mai putea evolua in niciun meci sezonul asta VIDEO
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a anunțat că Lacina Traore a suferit o ruptură în prima repriză a meciului cu Celtic din Europa League și, chiar dacă a rămas pe gazon tot meciul, accidentarea este gravă și atacantul ivorian nu va mai putea evolua în acest sezon.

Lacina Traore, out pentru tot sezonul după meciul cu Celtic

Dan Petrescu a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Astra, ce pune față în față primele două formații din clasament. Antrenorul CFR-ului a declarat că Lacina Traore nu va mai putea evolua în acest sezon, după ruptura pe care a suferit-o în meciul cu Celtic, câștigat de clujeni cu 2-0, rezultat ce a adus și calificarea în șaisprezecimile Europa League.

ADVERTISEMENT

Pe lângă atacantul ivorian, Billel Omrani și Kevin Boli sunt ceilalți jucători din lotul CFR-ului care sunt incerți pentru meciul de luni cu Astra.

Traore nu mai poate juca niciun meci sezonul ăsta, să vedem situația lui Boli și a lui Omrani, sperăm să-i recuperăm. Lacina Traore are ruptură, a jucat cu Celtic cu ruptură din minutul 20, și-a dorit să ajute echipa. 

ADVERTISEMENT

Lacina Traore a sacrificat tot în meciul cu Celtic: „A jucat cu ruptură din minutul 20, nu va mai putea evolua în niciun meci sezonul ăsta”, a declarat Dan Petrescu.

Gepostet von Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA am Sonntag, 15. Dezember 2019

Schimbări de trupe în tabăra CFR-ului

Dan Petrescu anunță că va efectua mai multe schimbări în primul „11” pentru duelul cu liderul din Casa Pariurilor Liga 1, jucătorii săi resimțindu-se după duelul cu Celtic. Antrenorul CFR-ului susține că Astra pleacă cu prima șansă, datorită perioadei mai mari de timp pe care a avut-o la dispoziție pentru a pregăti disputa.

ADVERTISEMENT

Vor fi multe schimbări în echipă, cei de la Astra s-au odihnit, pentru noi va fi foarte greu. Eu nu am avut timp să pregătesc meciul cum trebuie. Budescu tot timpul a fost un jucător special, e unul dintre cei mai buni jucători din campionat, este unul dintre motivele pentru care Astra este pe primul loc.

Cred că la Astra antrenorul a făcut ceva extraordinar, e clar că Bogdan Andone este un antrenor foarte bun, demonstrează că există antrenori tineri în România care sunt foarte buni”, susține Petrescu.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj primește vizita celor de la Astra luni, de la ora 20:00, pentru meciul din runda 21 din Casa Pariurilor Liga 1. Înaintea meciului direct, cele două echipe ocupă primele două poziții din clasament, echipa din Giurgiu fiind lider, cu două puncte avans.

ADVERTISEMENT
Tags: