Fotbal intern

Lacina Traore, primul gol în campionat pentru CFR Cluj după nouă ani! Ultimul a fost marcat tot împotriva Craiovei

19.10.2019 | 22:15
Lacina Traore primul gol in campionat pentru CFR Cluj dupa noua ani Ultimul a fost marcat tot impotriva Craiovei
ADVERTISEMENT

Lacina Traore a marcat primul gol pentru CFR Cluj de la revenire. Vârful din Costa de Fildeș a deschis scorul pentru formația lui Dan Petrescu în minutul 71 al duelului cu Universitatea Craiova din etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1. Ultimul gol reușit de Traore în campionatul din România datează din 3 decembrie 2010, când marca în poarta unei alte formații din Bănie, FC Universitatea, antrenată de Victor Pițurcă.

Lacina Traore, primul gol pentru CFR de la revenire

Lacina Traore a reușit primul gol în această stagiune pentru CFR Cluj în partida cu Universitatea Craiova, deschizând scorul în minutul 71 cu o execuție plasată din interiorul careului de 16 metri. Atacantul ivorian, ce a mai jucat la formația din Gruia în perioada iulie 2008 – februarie 2011, a reușit astfel prima reușită în tricoul formației antrenate în prezent de Dan Petrescu după aproape nouă ani.

ADVERTISEMENT

Ultima dată când Lacina Traore și-a trecut numele pe lista marcatorilor într-un meci al celor de la CFR Cluj a fost în luna decembrie a anului 2010. Atunci, formația din Gruia învingea pe teren propriu, scor 2-1, o altă formație din Craiova, cea patronată de Adrian Mititelu, antrenată de același Victor Pițurcă.

Lacina Traore a marcat ultima dată pentru CFR în urmă cu nouă ani. Sursă Foto: Sportpictures
Lacina Traore a marcat ultima dată pentru CFR în urmă cu nouă ani. Sursă Foto: Sportpictures

Atacantul ivorian a plecat de la CFR Cluj la doar câteva luni după golul reușit împotriva Craiovei, semnând cu formația rusă Kuban Krasnodar, unde antrenor era Dan Petrescu. După experiențe mai puțin reușite la Anzhi, Monaco, Everton, Sporting Gijon sau Ujpest, Lacina Traore a revenit în această vară la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT