Fotbal international

Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu! Ivorianul e dorit la Bursaspor

26.07.2018 | 14:04
Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu. E dorit la Bursaspor

Fostul atacant al lui CFR Cluj, Lacina Traore, poate deveni un mare rival pentru jucătorul român Bogdan Stancu. Ivorianul cu statură de bschetbalist, 2,03 m, este dorit de Bursaspor, formaţia unde joacă de un an şi jumătate “Motanul”. Traore a jucat ultima dată la AS Monaco, dar acum este liber de contract şi poate alege singur varianta cea mai bună, mai ales că nu duce lipsă de oferte.

Traore ar fi mai degrabă tentat să meargă la ŢSKA Sofia, unde i se pare că există un proiect mult mai atrăgător şi pe durată lungă. Însă turcii îi oferă mai mulţi bani, ceea ce reprezintă un factor important în alegerea oricărui jucător. Bulgarii sunt chiar convinşi că ivorianul îi va alege pe ei, încât s-au grăbit să şi anunţe că au ajuns la înţelegere cu jucătorul, ceea ce Traorea ţinut să dezmintă imediat.

Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu! E tentat să aleagă ŢSKA Sofia

Şi Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu! Becali a aflat de faptul că jucătorul pentru care cu ani în urmă era dispus să plătească o sumă considerabilă, 4 milioane euro, este liber de contract, însă prima de instalare şi salariul pe care îl cerea africanul a stopat din start orice discuţii, la FCSB existând totuşi un plafon salarial care nu poate fi depăşit. În schimb, echipa care l-a adus din anonimat, CFR Cluj, nu a încercat nici un moment să deschidă tratative cu jucătorul pentru un spectaculos come-back.

Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu. Traore ar alege însă ŢSKA Sofia. În imagine Bogdan Stancu în tricoul Bursaspor
Lacina Traore, rival pentru Bogdan Stancu. Traore ar alege însă ŢSKA Sofia

Traore are la 28 de ani o mulţime de echipe la activ, trecând pe la Kuban Krasondar, Anji Mahacikala şi ŢSKA Moscova, AS Monaco şi Everton. Are şi 13 meciuri la echipa naţională, iar din cei 16 copii au familiei el este singurul care a reuşit ca fotbalist. Alţi doi fraţi, Messa şi Lajo Menene au trecut şi ei prin România, pe la Politehnica Timişoara şi respectiv CFR Cluj, dar pentru scurt timp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri