Life

Lacrimi de bucurie la Survivor România. Vulturii au vorbit cu prietenii la telefon

Vulturii au câștigat jocul pentru comunicare în ediția Survivor România difuzată marți, 26 aprilie 2022. Concurenții au vorbit la telefon cu prietenii de acasă.
26.04.2022 | 23:10
Lacrimi de bucurie la Survivor Romania Vulturii au vorbit cu prietenii la telefon
Elena Chiriac a vorbit cu cea mai bună prietenă. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

După ce au scăpat de ștafetă și au câștigat jocul pentru comunicare, Vulturii au avut ocazia să vorbească la telefon cu prietenii de acasă. Alexandra Duli a țipat de bucurie atunci când a aflat pe cine va suna, iar Elena Chiriac a izbucnit în plâns.

Vulturii au câștigat jocul pentru comunicare și au vorbit cu prietenii de acasă. Elena Chiriac, în lacrimi

survivor românia 2022 vulturii
Echipa Vulturilor, de la Survivor România, a câștigat jocul pentru comunicare.
Foto: captură Pro TV

Ediția din 26 aprilie 2022 a emisiunii Survivor România a fost una intensă. Tigrii și Vulturii s-au luptat în jocul pentru comunicare. Echipa roșie a reușit să rupă ștafeta și au câștigat în fața tribului advers.

ADVERTISEMENT

Concurenții Survivor România au primit șansa de a vorbi la telefon cu un prieten de acasă. Emoțiile au fost cu atât mai mari cu cât Elena Chiriac, Marian Drăgulescu și Alexandra Duli erau pe lista concurenților propuși spre eliminare. 

Elena Chriac a izbucnit în plâns atunci când a aflat că va vorbi cu prietena ei cea mai bună, cea care îi este ca o soră. Aceasta i-a spus că îi este foarte dor de ea și că toată familia concurentei Survivor o susține.

ADVERTISEMENT

„Aveam minute limitate și le-am consumat ca să plângem”

„Mi-am tras sufletul, am apăsat, mi-a răspuns și plângea ea. M-a făcut și pe mine să plâng. Aveam minute limitate și le-am consumat ca să plângem”, a declarat Elena Chiriac.

Blaze a vorbit cu Patricia, sora soției sale. El i-a spus acesteia să-i transmită Izei că o iubește foarte mult și că îi este dor de ea.

ADVERTISEMENT

„Până acum am avut multe surprize la Survivor. Dar nu mă așteptam să vorbesc cu persoana aia”, a explicat concurentul Survivor România.

Alexandra Duli a vorbit cu prietena ei cea mai bună. Caroline i-a mărturisit că îi lipsește mult, dar că este mândră de parcursul său la Survivor.

ADVERTISEMENT

„Când i-am auzit vocea lui Caroline, m-a încărcat cu o energie așa de mare. Jur că dacă venea domnul Dan și zicea că intrăm pe traseu, eu intram și aduceam puncte după puncte”, a dezvăluit Alexandra Duli.

Marian Drăgulescu, Doru și Alex Nedelcu au stat, de asemenea, de vorbă cu cei de acasă. Concurenții Survivor România s-au încărcat cu energie pozitivă și au declarat că sunt gata pentru încă o săptămână de concurs.

 

ADVERTISEMENT