Life

Lacrimi la America Express. Cătălin Scărlătescu, Larisa Iordache, Puya și ceilalți concurenți au făcut dezvăluiri dureroase

Lacrimi pentru concurenții de la America Express. Cătălin Scărlătescu, Larisa Iordache, Puya și ceilalți concurenți au făcut dezvăluiri amare.
24.01.2023 | 07:09
Lacrimi la America Express Catalin Scarlatescu Larisa Iordache Puya si ceilalti concurenti au facut dezvaluiri dureroase
Lacrimi la America Express. Ce au făcut concurenții Foto Colaj Fanatik / Antena 1
ADVERTISEMENT

Dezvăluiri dureroase la America Express. Cătălin Scărlătescu, Larisa Iordache, Puya și ceilalți concurenți au trecut printr-un val de emoții în ultima ediție.

Lacrimi la America Express. Ce au făcut concurenții

Cele nouă echipe de la America Express au avut o probă grea, în care și-au amintit de persoane dragi lor care nu mai sunt pe acest pământ.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Larisa Iordache, Puya și ceilalți concurenți au trebuit să facă un altar de comemorare pentru cei care nu mai sunt printre noi, persoane dragi lor, în stil mexican, folosindu-se de toate obiectele pe care le-au găsit pe parcursul probei.

Desigur că sarcina nu a fost deloc ușoară, iar vedetele au vărsat lacrimi amare atunci când și-au amintit de oamenii dragi lor care au murit.

ADVERTISEMENT

Larisa Iordache a trebuit să facă un altar pentru mama sa, care a murit în anul 2001. Vedeta a început să plângă la vederea acestor imagini.

„Mama de fiecare dată mi-a arătat puterea care există în lumea asta într-o ființă umană. Era exemplul meu, stâlpul meu de sprijin”, a spus concurenta plângând.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a pierdut un prieten apropiat al său, regretatul chef Liviu Chiorpec, care a apărut de numeroase ori la Chefi la cuțite. Acesta a mărturisit că avea o prietenie specială.

„Este singurul suflet plecat dintre noi căruia eu nu-i simt lipsa pentru că mereu e cu noi. Am avut o prietenie foarte foarte diferită față de altele. A fost o chestie sudată”, a mărturisit el.

ADVERTISEMENT

Lui Puya i-a murit fratele acum zece ani

Puya a primit imagini cu fratele său, mort acum zece ani. Artistul a povestit cu regret că a învățat o lecție dură atunci, pentru că nu a răspuns la telefon când a venit vestea că fratele său a murit.

„Fratele meu a murit acum vreo 10 ani, mult prea devreme. Chiar în ziua când s-a întâmplat, m-a sunat și eu nu am putut să răspund la telefon că eram pe la concerte. Atunci am schimbat macazul foarte mult. Să încep să mă mulțumesc cu ce am nu să mă gândesc la ce aș mai putea avea în plus. Ce poți să faci e să te concentrezi pe cei care sunt lângă tine”, a spus Puya.

Melinda, soția lui, a primit o poză cu tatăl ei vitreg pe care l-a iubit enorm, Bie Adam și mama ei au fost impresionate până la lacrimi de o imagine cu bunicul tinerei,  Jean și Dinu Gavril au avut de făcut un altar pentru bunica lor.

Andreea Antonescu a primit o imagine cu tatăl său decedat, iar lacrimile au început să curgă rapid.

ADVERTISEMENT