Life

Lacrimi la Casa Iubirii! Andreea Mantea nu s-a mai putut abţine: “Mi-aş fi dorit să îl cunosc mai bine”

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi la Casa Iubirii, fiind impresionată de reacția unei concurente. Prezentatoarea empatizează cu fiecare în parte, oricât ar încerca să se abțină.
13.04.2022 | 00:37
Lacrimi la Casa Iubirii Andreea Mantea nu sa mai putut abtine Mias fi dorit sa il cunosc mai bine
Lacrimi la Casa Iubirii! Andreea Mantea nu s-a mai putut abţine. Sursa foto: Capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Andreea Mantea nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi la Casa Iubirii, emisiunea pe care o prezintă la Kanal D. Deși a spus că va încerca să nu se implice emoțional, vedeta este o fire sensibilă și trăiește emoțiile împreună cu concurenții.

Lacrimi la Casa Iubirii! Andreea Mantea nu s-a mai putut abţine

Primul sezon al emisiunii Casa Iubirii a început de curând și au apărut deja intrigi printre concurenți. Într-o ediție recentă a show-ului matrimonial, Andreea Mantea a cedat și nu și-a mai putut ține emoțiile în frâu.

ADVERTISEMENT

Iolanda a început să plângă din cauza lui Mihai, care a fost pedepsit, iar tânăra aștepta cu nerăbdare să-l vadă din nou.

„Mi-aș fi dorit să îl cunosc mai bine, însă acum e pedepsit!”, a spus Iolanda la Kanal D.

În cele din urmă, prezentatoarea a fost impresionată de felul în care concurenta a vorbit despre Mihai și a decis să-l lase în casa fetelor pentru câteva minute ca să o poată îmbrățișa pe Iolanda.

ADVERTISEMENT

Cine sunt Iolanda și Mihai de la Casa Iubirii

Mihai Dunca are 23 de ani, este din Arad și este asistent medical generalist de profesie. Se descrie ca fiind un băiat simplu, „de la țară”, dar charismatic și vulcanic. A venit la emisiune pentru că își dorește să-și întâlnească marea dragoste.

Iolanda Buzilă, în vârstă de 25 de ani, a reușit să o impresioneze pe Andreea Mantea cu povestea ei de viață. Tânăra locuiește în Austria de opt ani și nu a venit în România de patru ani.

ADVERTISEMENT

A decis să vină la emisiunea de la Kanal D pentru a-și găsi sufletul pereche. De când locuiește în Austria, Iolanda nu a reușit să-și găsească pe nimeni și spune că bărbații sunt foarte reci acolo.

Concurenta speră să-și găsească pe cineva aici. Este dispusă să se mute înapoi în România dacă va avea o relație stabilă cu cineva.

ADVERTISEMENT