Life

Lacrimi la Mireasa! O concurentă a făcut mărturisiri plângând: „Asta mă face să mă gândesc ce persoană oribilă sunt”

Adrian și Elena, probleme în paradis la Mireasa! Concurenta a început să plângă după o discuție cu iubitul său. Care a fost motivul real al supărării sale.
18.05.2022 | 14:21
Lacrimi la Mireasa O concurenta a facut marturisiri plangand Asta ma face sa ma gandesc ce persoana oribila sunt
Elena, în lacrimi după o discuție cu Adrian. Ce i-a spus concurentul. Foto: Colaj Fanatik / Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Probleme în dragoste pentru Adrian și Elena. Cei doi au ajuns să se certe după o afirmație aparent nevinovată făcută de concurent.

Elena, în lacrimi după o discuție cu Adrian. Ce i-a spus concurentul

Elena și Adrian petreceau clipe împreună pe terasă, discutând, când brusc conversația a luat o nouă turnură care a făcut-o pe concurenta de la Mireasa să plângă.

ADVERTISEMENT

Totul a început deoarece Elena a adus în discuție o chestiune pe care iubitul el a uitat să i-o spună. Când concurentul a recunoscut că nu i-a mai spus nimic pentru a nu o supăra, aceasta a început să plângă.

Elena s-a supărat pentru că vrea ca partenerul ei să fie mereu sincer cu ea și să nu îi ascundă lucruri doar pentru că ar deranja-o și ajunge să se gândească că este mereu mințită.

ADVERTISEMENT

„Chiar m-am enervat. Da, sunt supărată. Ai fi vrut să-mi spui aseară, acum (n. red. mi-ai spus) că am deschis eu subiectul.

Altfel nu mi-ai fi spus. Când e o chestie din asta, mă gândesc oare câte chestii nu-mi mai spui. Așa făcea și el, ca să nu mă supere. Apoi mă supăram”, a spus concurenta.

ADVERTISEMENT

De ce s-a supărat, de fapt, Elena la Mireasa

După ce a văzut că Elena a început să plângă, fiind extrem de deranjată, Adrian a încercat să o împace spunându-i că mereu a fost sincer cu ea.

”Tot timpul am fost sincer cu tine, îți promit, îți jur asta. Am fost tot timpul sincer cu tine. Trebuia eu să stric momentul”, a replicat Adrian.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, Elena de la Mireasa a recunoscut că reacția ei are legătură cu trecutul său, când a mai fost mințită doar pentru că s-ar fi supărat când ar fi aflat adevărul.

 ”Nu știu cât la sută din supărarea mea e strict pe ce s-a întâmplat sau cât e pentru că știu că am mai trecut prin asta așa.

Asta mă face să mă gândesc ce persoană oribilă sunt încât nu poate să-mi zică cineva, că mamă cum fac, cum mă supăr”, a explicat aceasta.

Reacția Elenei a fost considerată de cei din casă drept una nerezonabilă și Paula Chirilă a mărturisit că la un moment dat i s-a făcut milă de Adrian.

ADVERTISEMENT
Tags: