Life

Lacrimi și decizii dificile la Bravo, ai stil. Otniela, dezamăgită de concurs, Carmen Negoiță, prinsă la mijloc

Competiția Bravo, ai stil devine din ce în ce mai tensionată. Fetele încep să își piardă cumpătul, iar unele sunt puse în situații dificile.
21.09.2021 | 14:24
Lacrimi si decizii dificile la Bravo ai stil Otniela dezamagita de concurs Carmen Negoita prinsa la mijloc
Otniela Sandu și Carmen Negoiță, două dintre concurentele de la Bravo, ai stil. Foto: capturi Kanal D
ADVERTISEMENT

Ediția Bravo, ai stil din 22 septembrie 2021 se anunță una incendiară din toate punctele de vedere. Otniela izbucnește în lacrimi, nemulțumită de felul în care este jurizată, iar Carmen Negoiță e pusă să ia o decizie dură, cu care nu este de acord.

Noul sezon Bravo, ai stil a început în forță, iar concurentele încep să simtă că dispare treptat luna de lapte și miere.

ADVERTISEMENT

Otniela este una dintre cele mai afectate vedete din concursul de modă. Extrem de deranjată că ia numai note proaste, blondina nu și-a putut stăpâni lacrimile.

Bravo, ai stil, o competiție din ce în ce mai grea: „Credeam că este o ținută bună”

Fosta concurentă de la Ferma vedetelor și-a exprimat of-ul fără să țină cont de cum ar putea reacționa jurații la protestul ei.

ADVERTISEMENT

„Aveai încredere în ținuta aceasta, Otniela?”, o întreabă Ilinca Vandici pe blondină remarcând că fata este supărată și plânge.

„Credeam, oarecum, că este o ținută bună, dar…”, spune vedeta printre lacrimi.

O altă participantă în show-ul de la Kanal D este pusă să nominalizeze o concurentă care nu a merita să continue în competiție.

ADVERTISEMENT

Carmen Negoiță, în fața unei decizii dificile

„Nu mi se pare corect să fiu eu cea care propune una dintre fete să plece acasă”, spune destul de revoltată Carmen Negoiță.

„Carmen, dar tu te-ai uitat până acum la Bravo, ai stil, nu?”, este întrebarea cu care Maurice Munteanu atacă nemulțumirea exprimată de Carmen.

ADVERTISEMENT

Nu sunt singurele concurente care în ultimele emisiuni au atras atenția telespectatorilor. Ruxi și Viviana Sposub au ajuns la cuțite. S-a întâmplat imediat ce iubita actorului George Burcea a intrat în show, înlocuind-o pe Olga Verbițchi.

Cele două fete au fost prietene în urmă cu ceva timp, însă amiciția lor s-a rupt, iar acum abia că se mai suportă. Totul ar fi pornit de la o persoană pe care cele două o au în comun, umoristul Ionuț Rusu.

Show-ul Bravo, ai stil este difuzat de miercuri până vineri la ora 22:30. Gala săptămânală are loc în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, când fetele trebuie să se îmbrace respectând o anumită tematică dată.

Concursul se află la cel de-al șaptelea sezon. Primele 5 sezoane au fost cu concurente anonime. Ultimele două cu vedete. Emisiunea a lansat o serie de vedete precum Silvia Popescu, Cristina Mihaela Dorobanțu, Emily Burghelea și Marisa Paloma Brânzaru.

 

ADVERTISEMENT