Sport

Lacrimi și durere la retrogradarea lui Dinamo. „Eu nu plec de aici. Omorâți-mă! Vă dați seama ce trăim?” Video exclusiv

Un suporter al lui Dinamo a izbucnit în lacrimi la tribuna a doua și a refuzat să părăsească stadionul din Ștefan cel Mare, fiind în cele din urmă scos de pe stadion de către jandarmi.
30.05.2022 | 00:01
Lacrimi si durere la retrogradarea lui Dinamo Eu nu plec de aici Omoratima Va dati seama ce traim Video exclusiv
Dinamo a retrogradat pentru prima oară în istoria de 74 de ani
ADVERTISEMENT

Dinamo a retrogradat în Casa Pariurilor Liga 2, iar suporterii lui Dinamo au provocat incidente grave la finalul partidei cu Universitatea Cluj, surprinse de reporterii FANATIK.

Moment sfâșietor la finalul meciului dintre Dinamo și Universitatea Cluj

FANATIK a surprins un moment sugestiv pentru ceea ce trăiesc în acest moment suporterii lui Dinamo și toți cei care au fost aproape de echipă în acest sezon extrem de dificil.

ADVERTISEMENT

„Îți dai seama ce trăim noi?! Am fugit de acasă, mă cert cu nevasta, mă cert cu mama! Nu știți ce înseamnă asta pentru mine. A murit o parte din mine azi. Nu o să poți să înțelegi. Eu de aici nu plec. Vreau să îi văd pe zdrențele alea. Nu plec de aici. Omorâți-mă”, a strigat disperat fanul cu lacrimi în ochi.

În cele din urmă, fanul a fost scos de pe stadion de către jandarmi și nu a putut să îi mai înfrunte pe jucătorii lui Dinamo, așa cum își dorea.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo, incidente grave la finalul meciului de baraj cu U Cluj

Suporterii din Peluza Cătălin Hîldan și de la tribuna a doua au provocat haos și teroare la finalul partidei, au aruncat cu materiale pirotehnice și scaune în teren, iar Jandarmeria Română a intervenit cu gaze lacrimogene.

În drum spre vestiar, jucătorii lui Dinamo au fost „bombardați” cu scaune, sticle și alte obiecte, fiind escortați în viteză de către trupele MAI, înarmate cu scuturi.

ADVERTISEMENT

Ultrașii furioși i-au așteptat pe jucători pe Bulevardul Barbu Văcărescu

Ultrașii lui Dinamo au vrut să îi aștepte pe jucători la ieșirea dinspre Bulevardul Barbu Văcărescu, însă Jandarmeria Română a luat decizia să evacueze suporterii și să închidă complet circulația pe această arteră.

Jandarmeria Română a închis Bulervardul Barbu Văcărescu
Jandarmeria Română a închis Bulervardul Barbu Văcărescu.

Suporterii de la tribuna a doua au sărit să îi bată pe jucătorii lui Dinamo

Suporterii de la tribuna a doua au rupt gardul și au încercat să intre pe teren să îi agreseze pe jucătorii lui Dinamo, iar FANATIK a surprins imaginile șocante. Un jandarm a fost lovit cu un scaun, iar în acel moment forțele de ordine au utilizat gazele lacrimogene pentru a dispersa fanii furioși.

ADVERTISEMENT

Dinamo intră astfel în galeria „selectă” a marilor cluburi de tradiție care au retrogradat în liga a doua, alături de AC Milan, Juventus Torino, Glasgow Rangers, River Plate, Atletico Madrid sau Manchester City.

ADVERTISEMENT