News

Lacrimi şi durere pentru moartea tragică a lui Paul, prietenii tânărului de 23 de ani sunt devastaţi: “Ai fost mult prea bun pentru lumea asta”

Paul Coste, tânărul mort vineri noapte într-un mod tragic, într-un incendiu, pe câmp, era un excelent instructor de echitaţie şi dansator.
08.07.2023 | 22:14
Paul Coste a murit la doar 23 de ani Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Moartea tragică a lui Paul Coste, tânărul de 23 de ani care a ars într-o presă de baloţi pe care încerca să o repare a cutremurat comunitatea locală din Bihor şi a întristat o ţară întreagă. Băiatul reuşise deja să-şi facă un nume în zona Săcăladului şi practica cu mare îndemânare hobby-urile sale, dansurile şi echitaţia.

Paul era unul dintre cei mai vechi dansatori ai Ansamblului “Zestrea Săcădatului”

Paul Coste se afla la câmp în noaptea de joi spre vineri. Presa de balotat ataşată tractorului s-a stricat şi poate că tânărul ar fi trebuit să plece acasă, dar a încercat să o repare la lumina lanternei. Atunci, când tânărul era înăuntru, din nu se ştie ce motiv, a izbucnit focul. Captiv, Paul nu s-a mai putut salva şi a fost mistuit de flăcări.

ADVERTISEMENT

De altfel, la sosirea pompierilor, focul cuprinsese atât tractorul, cât şi balotiera, iar Paul Coste fusese deja carbonizat. Dispariţia lui i-a şocat pe toţi cei care l-au cunsocut, mulţi dintre ei exprimându-şi regretele pe reţelele de socializare.

“Cel mai frumos suflet pe care l-am întâlnit în această viață. Îmi va fi dor de el, toată viața”, a scris Laura Monica, la fel ca multe alte persoane care l-au cunoscut la centrul de echitaţie “Poveşti scrise de cai”, acolo unde Paul lucra.

ADVERTISEMENT

Era pasionat de cai şi îşi făcea meseria de instructor de echitaţie cu atâta pasiune încât i-a cucerit pe cei din jur. “Sunt unii care aduc o lumină atât de mare în lume încât chiar și după ce au plecat lumina rămâne.

Entuziasmul tău și iubirea față de cei din jur vor continua să ne susțină, în memoria ta, luminându-ne zilele. O să ne fie dor de tine oriunde ai fi, prietene. Azi centrul nostru este închis!”, este mesajul lăsat de Raul Magda, proprietarul “Poveşti scrise de cai”.

ADVERTISEMENT

Paul Coste a lăsat o amintire de neşters şi la Ansamblul “Zestrea Săcădatului”, acolo unde era dansator. “Azi am primit o veste tristă, care ne-a zdrobit inimile. Paul Coste, unul dintre cei mai vechi dansatori ai ansamblului, a plecat mult prea devreme dintre noi. Te vom purta mereu în suflet dragul nostru”, este mesajul plin de jale al colegilor, la auzul îngrozitoarei veşti.

Mesajele prietenilor spun totul despre cât de iubit era Paul în comunitate. “Cât de nedreaptă poate să fie viața asta! Ai fost oricum muuult prea bun pentru lumea asta. Odihnește-te în pace suflet bun. Nu pot să cred că un om atât de bun poate avea un asemenea sfârșit la 23 de ani.

ADVERTISEMENT

Era doar un copil. RIP Coste Paul! Ai lăsat un gol imens in sufletele tuturor celor care au avut norocul să te cunoască” şi “Coste Paul a înseninat viaţa tuturor celor din din jurul lui. Dar a plecat mult prea devreme printre îngeri. Vei trăi mereu în sufletele noastre Paul!!!” sunt doar două dintre zecile de mesaje pline de lacrimi, care plâng moartea prematură a tânărului.

 

ADVERTISEMENT