Life

Lacrimi și suspine în finala X Factor România! Melodia cu care Andrada Precup i-a făcut mici pe toți

18.12.2020 | 20:46
Lacrimi si suspine in finala X Factor Romania Melodia cu care Andrada Precup ia facut mici pe toti
ADVERTISEMENT

Finala X Factor România a adus lacrimi și suspine pe fețele tuturor românilor! Andrada Precup a cântat una din cele mai frumoase melodii din repertoriul lui Adrian Daminescu, intitulată „România”, chiar alături de cântăreț și surpriza cea mare a fost prezența lui Damian Drăghici pe scenă.

Vocile concurentei și a lui Adrian Daminescu s-au completat mai mult decât perfect și au reușit să le facă membrilor juriului pielea de găină.

ADVERTISEMENT

Andrada a impresionat încă o dată cu vocea și modestia ei, iar cei doi artiști, Drăghici și Daminescu, au avut numai cuvinte de laudă la adresa tinerei nevăzătoare în vârstă de 17 ani.

Finala X Factor România a dus emoțiile la cele mai înalte cote

„Pentru mine este mai mult decât un concurent. Pentru mine a devenit o mică lecție de viață. O iubesc pentru firescul ei, pentru bucuria cu care cântă, pentru sensibilitatea ei, pentru forța ei. Sper să fie o seară magică pentru ea, iar în seara asta va cânta cu un artist mare”, a spus Ștefan Bănică la testimoniale când a fost întrebat despre prezența Andradei în finală, cea pe care el a dus-o până aici.

ADVERTISEMENT

Andrada a fost foarte emoționată când a aflat că va cânta alături de marele Adrian Daminescu, însă după ce a repetat prima oară pentru această gală finală, s-a obișnuit cu ideea.

Adrian Daminescu, fermecat de Andrada Precup

„Prima mea întâlnire cu domnul Daminescu a fost emoționantă. Mă întrebam cum o să ne înțelegem pentru că eu sunt atât de mică. Țin la această piesă și, recunosc, când o cânt, îmi dau lacrimile”, a declarat Andrada Precup.

ADVERTISEMENT

„Îmi place foarte mult Andrada. Îi cunosc sentimentele și starea spirituală. Pentru ea, ăsta e un început extraordinar. Cineva trebuie să o împingă din spate ca să înflorească”, a mărturisit Adrian Daminescu.

„A fost un moment de aur, a fost un moment sensibil. Felicitări”, a fost reacția Deliei Matache la momentul protagonizat de Precup, Drăghici și Daminescu, după ce și-a șters lacrimile provocate de melodia cântată de cei trei.

ADVERTISEMENT