Fotbal international

Ladislau Boloni, acord de principiu cu un club din Qatar! Când va prelua noua echipă

06.08.2020 | 18:46
Ladislau Boloni acord de principiu cu un club din Qatar Cand va prelua noua echipa
ADVERTISEMENT

Tehnicianul Ladislau Boloni a ajuns la un acord de principiu cu un club din Qatar pentru a-l antrena din sezonul viitor.

Ladislau Boloni, unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului, s-a despărțit la 14 mai de echipa belgiană Antwerp, pe care o antrena din 2017.

ADVERTISEMENT

Decizia a fost una surprinzzătoare, mai ales că formaația belgiană a terminat sezonul pe locul patru și și-a asigurat prezența în sezonul viitor de Europa League.

Acord între Ladislau Boloni și un club din Qatar

Curtat de mai multe echipe europene, Ladislau Boloni a ajuns în cele din urmă la un acord cu clubul Al-Khor din Qatar, formație pe care a mai pregătit-o în perioada 2012-2015.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni va deveni oficial antrenorul principal al qatarezilor din startul sezonului viitor, până atunci urmând a fi consilier pentru actualul staff tehnic.

În acest moment, cu trei etape înainte de finalul sezonului, Al-Khor se află pe locul 11, penultimul, care duce la barajul pentru menținerea în prima ligă. Viitorea formație a românului are 15 puncte, unul mai puțin decât eprima echipă care se salvează și unul mai mult decât ultimul loc, care retrogradează direct.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce s-a despărțit de Antwerp, în Belgia s-a scris că Ladislau Boloni este dorit de fosta sa echipă Standard Liege, dar în cele din urmă zvonurile nu s-au adeverit.

Apoi, presa belgiană a continuat speculațiile pe seama antrenorului român și a anunțat că se află pe lista altor două cluburi: Gent și Mouscron. Nici aceste variante nu s-au concretizat.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a lansat un atac la jucătorii FCSB-ului, în care îi apostrofează pentru scandările xenofobe de la finalul Cupei României cu Sepsi, mai exact atunci când au ajuns la baza din Berceni.

ADVERTISEMENT