Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ladislau Boloni are câțiva fotbaliști favoriți în naționala României! Cu ei putem elimina Olanda: „Nu avem un Mutu! Pot încurca apărarea adversă”

Ladislau Boloni, omul care putea fi pe banca naționalei în locul lui Edi Iordănescu, a dezvăluit care sunt fotbaliștii săi români preferați. Cu aceștia putem elimina Olanda
28.06.2024 | 23:45
Ladislau Boloni are cativa fotbalisti favoriti in nationala Romaniei Cu ei putem elimina Olanda Nu avem un Mutu Pot incurca apararea adversa
Ladislau Boloni are câțiva fotbaliști favoriți în naționala României! Cu ei putem elimina Olanda: „Nu avem un Mutu! Pot încurca apărarea adversă” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni, antrenorul care putea fi selecționerul României înainte de numirea lui Edi Iordănescu, a vorbit după calificarea „tricolorilor” în optimile lui Euro 2024. Fostul tehnicianul al lui Metz are însă câțiva fotbaliști preferați de la prima reprezentativă, cu care crede că putem elimina Olanda.

Care sunt fotbaliștii preferați ai lui Ladislau Boloni din naționala României: „Sunt o surpriză pozitivă”

Ladislau Boloni (71 de ani) știe cum este să fii selecționer. El a pregătit naționala României în perioada 2000-2001 și a fost la un pas să semenze cu Federația Română de Fotbal și înainte să fie instalat în funcție Edi Iordănescu. Fostul antrenor de la Metz e însă cu ochii pe „tricolori” la Euro 2024 și și-a ales preferații.

ADVERTISEMENT

Cu ei, crede Boloni, o putem bate pe Olanda. Meciul cu batavii din optimi e marți, 2 iulie, de la ora 19:00.„Nu avem un Adi (n.r. – Mutu). Dar mie îmi place vârful nostru Drăguș.

Îmi place acest băiat. Nu e el Adi Mutu, dar poate să îi încurce acolo. Cum îmi place și de Mihăilă. Îmi place puțin mai mult parcă decât Drăguș.

ADVERTISEMENT

Dar ambii jucători pentru mine sunt o surpriză pozitivă. Cum îmi place și atitudinea lui Stanciu, căpitanul echipei. Într-adevăr este un căpitan care în sfârșit e respectat, după părerea mea, și merită acest respect.

Iar în poartă, slavă lui Dumnezeu, am avut un jucător bun. Bun, foarte bun, nu fantastic. Revenind la Drăguș, face un Campionat European interesant, care sper să încurce apărarea adversă. Mie îmi place, dar parcă mai mult de Mihăilă”, a declarat Ladislau Boloni, în exclusivitate la FANATIK LA EURO.

ADVERTISEMENT

Unde l-ar transfera pe Valentin Mihăilă

Boloni a dezvăluit că l-ar lua pe Mihăilă dacă ar ajunge antrenor la o echipă bună din Vest. Deocamdată, atacantul mai are contract cu Parma până în vara lui 2025. Și Florin Niță a fost remarcat de tehnician, la fel cum l-a remarcat și Dan Șucu, patronul Rapidului.

„Deocamdată nu am echipă. Depinde unde. La Real Madrid, nu. La o echipă bună din fotbalul occidental, da. La echipă mare nu cred că are nivelul necesar, dar pentru o echipă bună cred că are.

ADVERTISEMENT

NIță mi-a plăcut mult. Vorbește cu apărarea, aranjează cu jucătorii, este prezent. A avut și acea inspirație, mie nu îmi place să îi spun șansă”, a adăugat Boloni.

“NU AVEM JUCATORI DE TOP!” Care sunt FAVORITII lui Ladislau Boloni din nationala Romaniei

ADVERTISEMENT
6,70 este cota Betano pentru „Meciul va ajunge la penalty-uri” la România - Olanda, de la Euro 2024