Fotbal international

Ladislau Boloni, atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp! De ce îl acuză pe antrenorul român

05.07.2019 | 17:49
Ladislau Boloni atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp De ce il acuza pe antrenorul roman

Ladislau Boloni a fost atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp, care a părăsit echipa în această vară. Jelle Van Damme s-a transferat la Lokeren, după ce contractul cu formaţia antrenorului român a expirat, şi a oferit un prim interviu, în care a trimis câteva săgeţi spre fostul tehnician.

Ladislau Boloni, atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp: “Avea o problemă personală cu mine”

La scurt timp după ce s-a transferat la Lokeren, Jelle Van Damme a lansat un atac dur la adresa lui Ladislau Boloni. Fundaşul central de 35 de ani a susţinut că antrenorul român a avut o problemă personală cu el, motiv pentru care nu şi-a mai prelungit contractul cu Antwerp.

“Mi-au spus că antrenorul nu a vrut să-mi ofere prelungirea contractului, îi era frică de mine. Un jucător care nu evoluează poate să fie nervos, atât timp cât nu este lipsit de respect. Cred că antrenorului i-a fost frică de faptul că aş putea să am vreo influenţă în vestiar sau că sunt prieten cu suporterii şi cu Luciano D’Onofrio (n.r. directorul sportiv al lui Antwerp). Mereu îi spunea lui Luciano: ‘Este jucătorul tău’. A avut o problemă personală cu mine. La un moment dat i-am spus lui Luciano: ‘Nu cred că vreau să mai joc încă un sezon cu Boloni antrenor'”, a declarat Jelle Van Damme pentru Gazet Van Antwerpen.

Ladislau Boloni, atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp
Ladislau Boloni, atacat dur de un fost fotbalist de la Antwerp

Ladislau Boloni i-a luat apărarea lui Jelle Van Damme în sezonul trecut

În primăvară, Jelle Van Damme a avut un conflict cu Didier Lamkel Ze în timpul unui antrenament al echipei. Fundaşul de 35 de ani a fost lovit cu pumnul de colegul lui, iar mijlocaşul ofensiv a fost suspendat de oficialii lui Antwerp. Ladislau Boloni a vorbit despre acest incident şi a lăudat felul în care Jelle Van Damme a reacţionat.

“Acest tip de incident este rar. Van Damme a reacţionat ca un mare profesionist, sper ca Lamkel Ze să înveţe ceva din acest comportament. Dacă am uitat incidentul? Nu, nu se poate uita, dar trebuie lăsat în urmă şi mers mai departe”, spunea Ladislau Boloni.