Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Ladislau Boloni, discurs virulent la FANATIK la EURO după calificarea României! „Care victorie?! Eu am văzut 1-1. Belgia nu e echipă de top!”

Ladislau Boloni a avut un discurs virulent după calificarea României. Fostul selecţioner consideră că nu ar trebui să facem nuntă, mai ales că grupa nu a fost una de top.
27.06.2024 | 13:40
Ladislau Boloni discurs virulent la FANATIK la EURO dupa calificarea Romaniei Care victorie Eu am vazut 11 Belgia nu e echipa de top
Ladislau Boloni, discurs virulent la FANATIK la EURO după calificarea României! „Care victorie?! Eu am văzut 1-1. Belgia nu e echipă de top!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat în optimile de finală de la Campionatul European de pe primul loc în grupa E. “Tricolorii” vor juca în prima fază eliminatorie împotriva Olandei, marţi, de la ora 19:00, la Munchen.

Ladislau Boloni, discurs virulent la FANATIK la EURO după calificarea României: “Care victorie? Eu am văzut 1-1”

Ladislau Boloni a avut un discurs virulent la FANATIK EURO şi a mai domolit entuziasmul “tricolorilor”, spunând că nu ar trebui să facem nuntă la această calificare, mai ales că grupa nu a fost atât de dificilă:

ADVERTISEMENT

Până la urmă cine a câştigat? Care victorie?! Eu am văzut 1-1 şi 0-0, de asta întreb. Am chef să deranjez moderatorul. Dacă vorbim de calificare, mă gândesc în primul rând la calificarea la Euro, care a fost foarte importantă.

Fotbalul nostru a avut nevoie de o calificare, indiferent cum. Sunt puţin în dificultate să vorbesc despre ce am văzut la Euro. Primul meci nu l-am urmărit. Am văzut golurile, foarte frumoase, care te entuziasmează.

ADVERTISEMENT

Aşa trebuie să fie, atmosferă de entuziasm, de victorie. E foarte bine, să continuăm aşa. Dar după Ucraina trebuie să acceptăm şi anumite critici. Este adevărat că puteam să marcăm împotriva Belgiei, dar tot atât de adevărat este că echipa noastră a suferit foarte mult în acest meci.

“Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer”

Al treilea meci a fost mai… Subconştientul lucra. Dacă nu pierdem, ne calificăm. Este normal, omenesc. S-a obţinut un meci nul. Am tratat acest meci cu creierul, cu inteligenţă.

ADVERTISEMENT

Mie nunţile nu prea îmi plac să vă spun sincer. Ultima nuntă frumoasă la care am fost a fost nunta lui Mutu. De ce nu putem să tratăm treaba asta ca adulţii?  Cu maturitate.

Eşti bucuros că te-ai calificat şi din această calificare să câştigi. Deocamdată nu am câştigat ceva extraordinar. Nu am fost într-o grupă atât de dificilă. O grupă serioasă, dar până la urmă dacă ne uităm la celelalte echipe: Ucraina, Slovacia şi Belgia.

ADVERTISEMENT

“Nicio echipă din acestea nu este de top european. Nici Belgia”

Nicio echipă din acestea nu este de top european. Nici Belgia. După părerea mea. Are potenţialul, dar ce a dovedit în această grupă este că îi opreşte ceva. De Bruyne sau Lukaku au jucat la 60-70% din ce ştim.

Belgia să rateze atât de mult… Nu e aceeaşi echipă pe care o ştim de 2-3 ani de zile. Ştiu că sunt locul 3 în lume, dar nu m-au uluit. Italia poate fi eliminată, dar simţi o forţă acolo, mai mare ca la belgieni.

Să nu exagerăm, pentru că în ambele sensuri este rău. Nu trebuie să facem nuntă şi nici înmormântare. Există viaţă între ele. Să fim serioşi, să stăm cu picioarele pe pământ, să jucăm cu entuziasm, cum a fost cu Ucraina.

Eu cred că este un câştig acest turneu la echipa naţională. Abia acum începe Campionatul European adevărat”, a spus Ladislau Boloni la FANATIK EURO

Ladislau Boloni, discurs virulent la FANATIK la EURO după calificarea României! „Care victorie?! Eu am văzut 1-1. Belgia nu e echipă de top!”

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
Sfaturi de aur de la cardiologi. Cum evitați problemele pe caniculă
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat