Fotbal international

Ladislau Boloni l-a lăudat pe Răzvan Marin! ”Este de nota 7 aproape tot timpul”

14.01.2019 | 10:38
Ladislau Boloni la laudat pe Razvan Marin Este de nota 7 aproape tot timpul

Antrenorul echipei Antwerp, Ladislau Boloni, l-a lăudat pe Răzvan Marin pentru creșterea pe care a avut-o de când s-a transferat la Standard Liege. Tehnicianul român a dezvăluit că a avut o discuție cu selecționerul naționalei de tineret, Mirel Rădoi, în care acesta i-a enumerat 3-4 fotbaliști de mare viitor.

”Răzvan Marin are calități. Ieșind din centrul de copii de la Hagi a reușit să-și ridice nivelul, s-a folosit de un moment mai slab al lui Standard Liege să apară și după aceea să se mențină. Are perseverență. Este de nota 7 aproape tot timpul, constant bun”, a declarat antrenorul român pentru gsp.ro.

Răzvan Marin sărbătorește un gol marcat pentru Standard Liege
Răzvan Marin sărbătorește un gol marcat pentru Standard Liege

Ladislau Boloni l-a lăudat pe Răzvan Marin: ”L-aș lua la mine”

”Nu cunosc prea mulți jucători români. Pe Răzvan Marin l-aș lua la mine. Mi-a mai plăcut Florin Andone. Echipa națională stă bine și la portari. Pe Chiricheș l-aș fi luat și eu acum ceva vreme, dar acum e mai mult accidentat. Pe Ianis Hagi nu-l cunosc, doar am citit de el. Mi-a vorbit frumos Mirel Rădoi despre echipa lui, mi-a spus trei, patru jucători, cei mai buni, și a fost și Ianis enumerat”, a mai spus Ladislau Boloni, care l-a lăudat cel mai mult pe Răzvan Marin.

Tehnicianul de la Antwerp consideră că Mirel Rădoi poate avea o carieră strălucită: ”L-am felicitat pe Mirel Rădoi. El a reușit să învețe din experiența negativă trăită la Steaua, își poate găsi drumul spre o carieră de antrenor interesantă. Are handicapul că a trăit mai mult în Orient, mai puțin a circulat numele lui în Europa, dar cred că este pe un drum bun. Mi-a spus că are niște jucători interesanți, vom vedea ce vor face, acum nu avem despre cine vorbi. Perle… Hai să fim serioși! Să facă ceva, apoi vin aprecierile”.

Ladislau Boloni a menționat că România are doar doi sportivi uriași, Nadia Comăneci și Ivan Patzaichin, și a precizat că Gheorghe Hagi nu ar trebui să fie numit ”Rege”.