Sport

Prima reacție a lui Ladislau Boloni după negocierile cu FRF: „Mai sunt lucruri de discutat!”

Ladislau Boloni a oferit prima reacție după negocierile purtate cu Federația Română de Fotbal pentru preluarea postului de selecționer al României.
30.12.2021 | 22:56
Prima reactie a lui Ladislau Boloni dupa negocierile cu FRF Mai sunt lucruri de discutat
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a recunoscut că mai sunt multe lucruri de discutat, însă este mulțumit de întâlnirea pe care a avut-o cu Mihai Stoichiță și cu Răzvan Burleanu.

Totuși, Ladislau Boloni nu se grăbește în a da un răspuns FRF-ului, ci vrea să mai discute și în zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Ladislau Boloni după negocierile cu FRF

Ladislau Boloni a oferit prima reacție după negocierile pe care le-a avut cu Federația Română de Fotbal, însă nu se grăbește să dea un răspuns în privința preluării postului de selecționer.

„Sigur că da, mai sunt lucruri de discutat. Aștept încă ceva. Am vorbit și cu domnul Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Am fost în contact, o discuție foarte bogată în idei, să spun așa, și pe urmă, zilele următoare vom intra în contact”, a spus Ladislau Boloni pentru știrile PRO TV.

„Boloni nu e o opțiune bună, ci foarte bună!”

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre posibilitatea ca Ladislau Boloni să preia echipa națională și consideră că România ar arăta foarte bine cu el la comandă:

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, Boloni este o opțiune nu bună, foarte bună. Îl știu foarte bine, știu ce om este, ce ambiții și experiență are. Un om foarte capabil și a antrenat totuși în Franța, în Belgia, în Portugalia.

A antrenat la cel mai înalt nivel, cu valori. Știe să gestioneze. Nu cred că îl aduci pe cineva pe 15.000-20.000 de euro, pentru că Boloni a cerut 25.000, de exemplu. Hai să fim serioși!

ADVERTISEMENT

Răzvan nu putea să vină. El a și declarat că nu își mai dorește. Nu știu de ce se fac aceste demersuri. A fost de la început sortită eșecului întâlnirea cu Răzvan.

Știam clar că și că Gică nu poate să vină, chiar dacă am fost cu toții de acord că ar fi cel mai potrivit să vină, să reconstruiască.

La fel, te duci la Răzvan, care a spus că nu mai vrea să se întoarcă în România. Atunci trebuie să faci o listă cu cei posibili, pe care poți să-i aduci”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău, la TV LookSport.

  • 68 de ani are Ladislau Boloni
ADVERTISEMENT