Fotbal international

Ladislau Boloni poate prelua o echipă de mare tradiție! Anunțul presei internaționale

12.10.2020 | 18:51
Ladislau Boloni poate prelua o echipa de mare traditie Anuntul presei internationale
Ladislau Boloni. Foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni poate prelua o echipă de mare tradiție din Grecia, după ce a avut o ultimă experiență de coșmar la KAA Gent, în Belgia.

Experimentatul tehnician român este foarte aproape să semneze cu Panathinaikos, unul dintre cele mai importante echipe din țara elenă.

ADVERTISEMENT

Boloni îl va înlocui pe Danny Pogiatos, antrenorul care a atras nemulțumirea conducerii alb-verzilor după ce nu a câștigat niciun meci în primele trei etape ale campionatului.

Ladislau Boloni poate prelua o echipă de mare tradiție! Panathinaikos vrea să-l numească în cel mai scurt timp

Panathinaikos, prin intermediul șefului Giannis Alfouzos, a decis să îi acorde o șansă lui Ladislau Boloni, pe care îl consideră antrenorul ideal pentru a redresa echipa care a câștigat de 20 de ori titlul de campioană a Greciei.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost făcut de presa elenă, care informează că patronul alb-verzilor îl dorește pe Boloni și deja s-ar fi înțeles cu fostul selecționer al României.

„Ladislau Boloni o să îl înlocuiască pe Danny Pogiatos în rolul de antrenor al echipei Panathinaikos. Tehnicianul român a fost ales de Giannis Alfouzos și, în vârstă de 67 de ani, el va ocupa locul pe banca echipei. 

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor noastre, antrenorul român s-a înțeles verbal deja cu șefii lui Panathinaikos și nu mai rămâne decât să semneze contractul. Este posibil ca Boloni să fie deja la Atena”, scriu cei de la sdna.gr, care citează un site belgian.

Contractul lui Boloni ar urma să fie unul valabil până în 2022 și are șanse destul de bune, dacă mutarea se va concretiza, să îi asigure tehnicianului o ședere mai lungă la Atena decât cea de la Gent, care a durat doar 28 de zile.

ADVERTISEMENT

Ladislau Boloni a antrenat-o în Grecia și pe PAOK Salonic, în sezonul 2011-2012. De-a lungul carierei sale, fostul fotbalist al Stelei a câștigat titlul în Portugalia cu Sporting Lisabona, în 2002 și campionatul Belgiei cu Standard Liege, în 2009.

ADVERTISEMENT